21. studenoga 2022.

Saznajte kako jednim poklonom razveseliti najmanje dvije osobe

Stiglo je ono vrijeme u godini kada razmišljamo što najdražim osobama staviti pod božićnu jelku. No, osim što ćete poklonima razveseliti vaše najdraže, možete učiniti još nešto – razveseliti i podržati sve nas male proizvođače…

Stiglo je ono vrijeme u godini kada razmišljamo što najdražim osobama staviti pod božićnu jelku. No, osim što ćete poklonima razveseliti vaše najdraže, možete učiniti još nešto – razveseliti i podržati sve nas male proizvođače i kreativce kojih i ovdje u Hrvatskoj ima popriličan broj. I tako nabaviti originalan i kvalitetan poklon, često jedinstven i neponovljiv.

Hdizajn shop s dizajnerskim posterima pokrenuli smo u prosincu 2019. godine. Upravo u ovo predblagdansko vrijeme. I od tada do danas smo napredovali, ostvarili rast prodaje, realizirali brojne projekte… No, možemo vam priznati kako se kroz to razdoblje nešto uopće nije promjenilo – ona radost kada vidimo da je stigla nova narudžba. Jer nama je, kao i svakom malom proizvođaču, svaka narudžba jako, jako vrijedna. Every time you buy something from a small business a real actual person does a happy dance – rečenica je koju često citiraju mali proizvođači. I mi iz vlastitkog iskustva možemo posvjedočiti da je zaista tako i da se svakoj narudžbi jako veselimo i da nam je neizmjerno draga i bitna.

Ta sreća vidi se i u načinu na koji se većina nas malih proizvođača odnosi prema kupcima. Prema svakoj narudžbi se odnosimo kao da je ona prva i jedina. Brinemo se da je svaki naručeni proizvod odlične kvalitete, pažljivo ga pakiramo, šaljemo personalizirane zahvalne kartice… Sve to kako bismo pokazali da nam je svaka narudžba znak velikog povjerenja koje imate prema nama.

S druge strane, mislite li da na isti način reagiraju veliki trgovački lanci, veliki proizvođači koji su masovne proizvodnje svojih proizvoda preselili u države s jeftinom radnom snagom koju nerijetko izrabljuju i koji jeftinim materijalima štede na kvaliteti proizvoda kako bi zapravo na razlici između cijene proizvodnje i one koju vidite na policima zgrtali milijarde? Odgovor se nameće sam od sebe.

 

Ovih blagdana podržite male proizvođače i pronađite nešto za najdraže. Kupujte lokalno i od stvarnih ljudi, kreativaca koji su oko vas.

Mi mali proizvođači često tim i takvim cijenama i popustima velikih lanaca ne možemo parirati. Ali, od nas možete očekivati nešto drugo – kreativnost, kvalitetu i posebnu pažnju koju kao kupci zaslužujete. Pa čak i ugodan telefonski razgovor jer smo uvijek dostupni. I kada nazovete naš broj, nećete dobiti službu za korisnike. Dobit ćete one koji stoje iza svojih projekta, koji proizvode, pišu račune, pakiraju pošiljke, planiraju nove projekte… Možete ponekad očekivati i susret tijekom dostave naručenih proizvoda jer ponekad zbog toga što ste nam u blizini i sami znamo pokucati na vaša vrata… S našim kupcima smo znali i popiti kavu. I svaki kontakt, susret i druženje nam je dalo novi vjetar u leđa.

Ovih blagdana podržite male proizvođače i pronađite nešto za najdraže. Kupujte lokalno i od stvarnih ljudi, kreativaca koji su oko vas. Tako ćete razveseliti jednim poklonom najmanje dvoje ljudi – onu vama dragu osobu kojoj je poklon namijenjen i onu osobu koja je svojim trudom, talentom i kreativnošću izradila poklon. Sretni blagdani i hvala vam od srca što nas pratite i naručujete proizvode iz naše trgovine!

 

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici