Povrat i reklamacija

Više

Na temelju Zakona o zaštiti potrošača te Pravilnika o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu, garantiramo vam povrat artikala koje ste naručili na našoj stranici hdizajn.hr.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom na info@hdizajn.hr u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je vama ili trećoj osobi koju ste vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koji je predmet ugovora predana u posjed. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od vas primili bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste vi izvršili uplatu. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Izravne troškove povrata robe morate snositi sami. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Da bi izvršili povrat, zapakirajte proizvode u istom pakiranju u kojem ste ih primili i priložite račun. Pošaljite neoštećene proizvode i račun o svom trošku na sljedeću adresu: HDIZAJN, Hrvatskog proljeća 22 a, 10040 Zagreb.

Ukoliko ste primili neispravan proizvod, molimo vas da se javite na naš email info@hdizajn.hr kako bismo dogovorili povrat i(ili) zamjenu proizvoda ispravnim.

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici