Poklon bon

Neodlučni ste oko izbora dizajnerskog postera za vama dragu osobu ili tražite poklon u zadnji trenutak? Izaberite prigodu i iznos hdizajn poklon bona i na poseban način iznenadite vama dragu osobu već danas uz pomoć e-mail čestitke i hdizajn poklon bona!

Od 150.00 Kn

Obriši
Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0051 Kategorija

Neodlučni ste oko izbora postera za vama dragu osobu ili tražite poklon u zadnji trenutak? Izaberite prigodu i iznos hdizajn poklon bona i na poseban način iznenadite vama dragu osobu uz pomoć e-mail čestitke i hdizajn poklon bona. Mi nudimo dizajnerske postere za zid različitih vizuala i veličina, a kupnjom hdizajn poklon bona omogućujete onome kome je namijenjen poklon da sam izabere nešto iz našega asortimana.

KAKO FUNKCINIRA?

Prvo odaberite prigodu (trenutno imamo tri kategorije – rođendan, božićni blagdani i useljenje). Odbirom prigode prikazat će se vizual koji će biti na hdizajn poklon bonu.

Potom odaberite iznos za poklon bon (od 150 do 500 kuna), a ukoliko nema željenog iznosa u našoj ponudi, slobodno nas kontaktirajte.

Treći korak je popunjavanje podataka poklon bona. Napišite točan e-mail primatelja poklon bona, potom upišite svoje ime i prezime ili nešto poput „Tvoja najbolja prijateljica Ivana” te svoju poruku ili čestitku vama dragoj osobi koja će biti dodana uz vizual na poklon bonu.

Hdizajn poklon bon ima još jednu osobito zanimljivu mogućnost. Hdizajn poklon bon primatelju stiže na posebno dizajniranom e-mailu s vizualom kojega ste odabrali iz naše ponude, a možete ga poslati već danas ili možete odabrati željeni datum (datum rođendana, obljetnice, blagdana i slično). Nakon odabira datuma, poklon bon će primatelju stići na dan koji ste odabrali u 6 sati ujutro (kako bi ga u inboxu iznenađenje čekalo već kad se probudi). Nakon što obavite narudžbu, na Vaš e-mail stići će račun za uplatu. Nakon što je uplata potvrđena, hdizajn poklon bon je spreman i šalje se Vama dragoj osobi istog trenutka ili na dan koji ste odabrali. Ako vam je slanje poklon bona hitno, molimo vas da nam na e-mail pošaljete potvrdu uplate iznosa kako bi poklon bon što prije došao na e-mail osobe kojoj ga šaljete.

INFO

Osoba kojoj ste poslali poklon bon ne mora odmah iskoristiti cijeli iznos koji ste joj darovali. Naime, poklon bon vrijedi dok god na njemu ima sredstava i ako mu nije istekao rok valjanosti od dvije godine. Tako primjerice ako ste nekome darovali bon u vrijednosti od 150 kn, a ta osoba naruči poster u vrijednosti od 130 kuna, na bonu će joj ostati još 20 kuna za neku novu narudžbu. Isto tako, ako osoba želi kupiti nešto u većoj vrijednosti od vrijednosti poklon bona, unosom poklon bona u košaricu trebat će samo nadoplatiti razliku.

Poklon bon vrijedi 2 godine od trenutka kada je poslan. Hdizajn poklon bon nema povrata, ne može se zamijeniti za novac i na njega ne vrijede popusti.

Prigoda

Božić, Rođendan, Useljenje

Vrijednost

150 kn, 200 kn, 250 kn, 300 kn, 500 kn