Rastanci/Sastanci

Poster Sastanci/Rastanci reprodukcija je naše slike nastale tehnikom tuša na papiru.

Od 20.00  (150.69 kn)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja

Poster Sastanci/Rastanci reprodukcija je naše slike nastale tehnikom tuša na papiru. Inspiracija za ovu sliku pronađena je u zagrljaju za kojega je, izoliranom od vremena, teško odrediti pripada li ljubavnicima koji su se upravo sastali nakon dugo vremena ili onima koji se možda više nikada neće sresti.

Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni s mat laminacijom i UV zaštitom. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sve formate ovog postera možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom (bijeli elegantni prostor između vizuala i ruba postera) u dimenzijama za postere: 70×100 – 4 cm, 50×70 cm – 3 cm, 40×50 – 2,5 cm, 30×40 cm – 2 cm.

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana).

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite boju

bijela, crna

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm, 70×100 cm

Paspartu

Bez paspartua, S paspartuom