Rastanci/Sastanci

Poster Sastanci/Rastanci reprodukcija je naše slike nastale tehnikom tuša na papiru.

Od 20 

Popust na 2-3 art postera 10%
Popust na 4 ili više art postera 20%
SKU0119 Kategorije, Ključne riječi,

Poster Sastanci/Rastanci reprodukcija je naše slike nastale tehnikom tuša na papiru. Inspiracija za ovu sliku pronađena je u zagrljaju za kojega je, izoliranom od vremena, teško odrediti pripada li ljubavnicima koji su se upravo sastali nakon dugo vremena ili onima koji se možda više nikada neće sresti.

Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni s mat laminacijom i UV zaštitom. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sve formate ovog postera možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom (bijeli elegantni prostor između vizuala i ruba postera) u dimenzijama za postere: 70×100 – 4 cm, 50×70 cm – 3 cm, 40×50 – 2,5 cm, 30×40 cm – 2 cm.

Dostava

Sve pošiljke od početka 2024. godine šaljemo GLS-om, našom novom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Austriju, Njemačku i Sloveniju (cijena dostave je 10€).

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite boju

bijela, crna

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm, 70×100 cm

Paspartu

Bez paspartua, S paspartuom