Pets poster 1

Izrađujemo personalizirane postere vaših kućnih ljubimaca po fotografiji koju nam pošaljete uz narudžbu. Ovo je verzija pets postera čiji je vizual nalik na tehniku ulja na platnu, a spaja tradicionalno i moderno.

BOŽIĆNI POKLON
Zbog povećanog broja narudžbi te vremena koje je potrebno za crtanje i izradu pets postera, narudžbe za božićni poklon primamo do ponedjeljka 5. prosinca. Pets posteri naručeni do 5. prosinca bit će dostavljeni prije Božića, a oni nakon 5. prosinca bit će dostavljeni nakon Božića.

Od 290.00 Kn (38.49 €)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0050 Kategorija kolekcija

Izrađujemo personalizirane postere vaših kućnih ljubimaca po fotografiji koji nam pošaljete uz narudžbu. Ovo je verzija pets postera čiji je vizual nalik na tehniku ulja na platnu, a spaja tradicionalno i moderno. Osim odabira veličine postera, možete izabrati poster s paspartuom (bijelim rubom) ili bez njega. Osim toga, nudimo vam mogućnost odabira koliko kućnih ljubimaca želite na jednom posteru. Maksimalan broj ljubimaca na jednom posteru je tri.

Fotografije (maksimalno 3) vašeg ljubimca, od kojih ćemo izabrati predložak po kojem ćemo nacrtati jedinstvenu ilustraciju za vaš hdizajn pets poster, možete priložiti tijekom narudžbe na ovoj stranici ili nam poslati na naš e-mail nakon narudžbe. Prilikom procesa izrade ilustracije vašeg kućnog ljubimca ne koristimo nikakve programe za digitalnu obradu vaših fotografija, već su sve ilustracije naš rad.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni s mat laminacijom i UV zaštitom. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sva tri formata možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom (bijelim elegantnim rubom uz rub postera) u dimenzijama: za postere 50×70 cm – 3 cm, 40×50 cm – 2,5 cm, 30×40 cm – 2 cm.

S obzirom da je riječ o unikatnim posterima koje izrađujemo po narudžbi i predlošku koji nam pošaljete uz narudžbu, potrebno je određeno vremensko razdoblje za izradu s obzirom na broj trenutnih narudžbi. Uobičajeno vrijeme izrade i dostave postera je od 7 do 14 dana nakon plaćanja narudžbe. Ukoliko želite da u pozadinu vašeg omiljenog kućnog ljubimca stavimo određenu boju molimo vas da nam to naznačite u napomeni na dnu narudžbe na stranici na kojoj ispunjavate podatke za dostavu. Ukoliko imate problem prilikom slanja fotografije uz narudžbu, slobodno možete dovršiti narudžbu bez priložene fotografije, a nakon što primite naš e-mail pošaljite nam fotografiju ili više njih putem e-maila.

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Zbog skorašnjih blagdana preporučujemo da postere i torbe po narudžbi naručite što prije ukoliko se radi o blagdanskim poklonima kako bi bili nacrtani, izrađeni i dostavljeni prije blagdana.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm

Paspartu

Bez paspartua, S paspartuom

Broj ljubimaca

1 ljubimac, 2 ljubimca, 3 ljubimca