Pets poster 1

Izrađujemo personalizirane postere vaših kućnih ljubimaca po fotografiji koju nam pošaljete uz narudžbu. Ovo je verzija pets postera čiji je vizual nalik na tehniku ulja na platnu, a spaja tradicionalno i moderno.

Naručite božićni poklon na vrijeme! Zbog vremena potrebnog za crtanje, tisak i dostavu za ovaj artikl narudžbe primamo do 30. studenoga.

Od 39.00  (293.85 kn)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0050 Kategorije, kolekcija

Izrađujemo personalizirane postere vaših kućnih ljubimaca po fotografiji koji nam pošaljete uz narudžbu. Ovo je verzija pets postera čiji je vizual nalik na tehniku ulja na platnu, a spaja tradicionalno i moderno. Osim odabira veličine postera, možete izabrati poster s paspartuom (bijelim rubom) ili bez njega. Osim toga, nudimo vam mogućnost odabira koliko kućnih ljubimaca želite na jednom posteru. Maksimalan broj ljubimaca na jednom posteru je tri.

Fotografije (maksimalno 3) vašeg ljubimca, od kojih ćemo izabrati predložak po kojem ćemo nacrtati jedinstvenu ilustraciju za vaš hdizajn pets poster, možete priložiti tijekom narudžbe na ovoj stranici ili nam poslati na naš e-mail nakon narudžbe. Prilikom procesa izrade ilustracije vašeg kućnog ljubimca ne koristimo nikakve programe za digitalnu obradu vaših fotografija, već su sve ilustracije naš rad.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni s mat laminacijom i UV zaštitom. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sva tri formata možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom (bijelim elegantnim rubom uz rub postera) u dimenzijama: za postere 70×100 – 4 cm, 50×70 cm – 3 cm, 40×50 cm – 2,5 cm, 30×40 cm – 2 cm.

S obzirom da je riječ o unikatnim posterima koje izrađujemo po narudžbi i predlošku koji nam pošaljete uz narudžbu, potrebno je određeno vremensko razdoblje za izradu s obzirom na broj trenutnih narudžbi. Uobičajeno vrijeme izrade i dostave postera je od 7 do 14 dana nakon plaćanja narudžbe. Ukoliko želite da u pozadinu vašeg omiljenog kućnog ljubimca stavimo određenu boju molimo vas da nam to naznačite u napomeni na dnu narudžbe na stranici na kojoj ispunjavate podatke za dostavu. Ukoliko imate problem prilikom slanja fotografije uz narudžbu, slobodno možete dovršiti narudžbu bez priložene fotografije, a nakon što primite naš e-mail pošaljite nam fotografiju ili više njih putem e-maila.

HDIZAJN PETS ILUSTRACIJE

Dostava

Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Sloveniju (cijena dostave je 15€). Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Naručujete božićni poklon?

Mi smo mali proizvođač i potrebno nam je više vremena da bismo izradili ono što naručite, posebno ako se radi o personaliziranim proizvodima. Stoga, naručite vaše poklone već danas kako biste na vrijeme imali sve spremno za onaj najljepši trenutak – trenutak darivanja. Za pets proizvode (posteri, torbe i jastučnice) te za ostale torbe i jastučnice narudžbe primamo do 30. studenoga. Za ostale art postere koje želite pokloniti vašim najdražima, narudžbe primamo do 10. prosinca.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm, 70×100 cm

Paspartu

Bez paspartua, S paspartuom

Broj ljubimaca

1 ljubimac, 2 ljubimca, 3 ljubimca