O nama

Hdizajn postoji već šest godina i specijaliziran je za grafički dizajn. Riječ je o malom obrtu iz Zagreba koji je prije par godina iskoračio u svijet dizajnerskih postera...

Ludwig Mies van der Rohe, njemački i američki arhitekt koji je živio u 20. stoljeću, poznat je između ostaloga po uzrečici “manje je više” (koja je postala krilatica minimalizma), a koja je naša mantra tijekom izrade hdizajn dizajnerskih postera.

Želimo da hdizajn posteri imaju art predznak. Želimo da budu cjenovno pristupačni, a da opet u isti trenutak izlaze iz svijeta generičkih postera. Želimo da minimalizam koji nudimo bude rješenje za sve one koji vole uređivati vlastiti dom, a pritom ne znaju što staviti na zid u blagovaonici, dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili uredu.

Naša misija

Ući u vaše domove uz pomoć naših dizajnerskih postera. Realizirati sve naše ideje, pratiti trendove i crtati. Puno crtati!

Naša vizija

Učiniti svijet ljepšim mjestom. Zvuči kao floskula, ali valja imati na umu kako je život samo jedan i puno je ljepši ako smo ga dotjerali da možemo uživati u njegovoj ljepoti.

Ponekad su male promjene ono što najviše trebamo u životu.

Novi hdizajn poster, na zidu u vašem životnom ili radnom prostoru, može biti ona mala promjena koja će život učiniti ljepšim.

Zatvori
Zatvori

Prijavi se

Zatvori

Košarica (0)

Košarica je prazna Nema proizvoda u košarici.