9. listopada 2023.

Izložba hdizajn postera na InDizajn sajmu

Proteklog vikenda, od 6. do 8. listopada u Areni Zagreb, imali smo izvanrednu priliku sudjelovati na InDizajn sajmu i predstaviti naše dizajnerske postere zaljubljenicima u uređenje interijera.

Proteklog vikenda, od 6. do 8. listopada u Areni Zagreb, imali smo izvanrednu priliku sudjelovati na InDizajn sajmu, jednom od najuzbudljivijih događanja u svijetu opremanja interijera u Hrvatskoj. InDizajn sajam svake godine privlači brojne izlagače iz područja opremanja interijera, renomirane stručnjake i arhitekte te zaljubljenike u ove teme.

No, InDizajn sajam nije samo prilika za predstavljanje opreme za dom, već također platforma uz pomoć koje se podržava domaća umjetnost i kreativci iz raznih područja koji su vezani uz uređenje interijera. Tako je naš studio bio pozvan ove godine da se publici InDizajn sajma predstavi malom izložbom svojih radova, što smo od srca prihvatili.

Već se jedno desetljeće strastveno bavimo grafičkim dizajnom i, kao što i sami znate, prije nekoliko godina odlučili smo iskoračiti izvan uobičajenih okvira grafičkog dizajna i istražiti svijet dizajnerskih postera, a tako i uređenja interijera. Inspirirani uzrečicom “manje je više,” usvojili smo minimalistički pristup kao svoju temeljnu filozofiju. Naša ambicija je jasna: želimo da hdizajn posteri budu više od običnih ukrasa na zidovima. Želimo da svaki poster bude umjetničko djelo koje je ujedno dostupno svima i neizmjerno smo sretni i ponosni što su organizatori InDizajna prepoznali našu viziju te nas pozvali da ove godine sudjelujemo na sajmu.

Svi vi koji ste nas posjetili, razgovarali s nama i podijelili svoje misli i ideje, doprinijeli ste stvaranju nevjerojatnog iskustva na ovogodišnjem InDizajn sajmu.

Na InDizajn sajmu, osim što smo predstavili dio naših dizajnerskih postera, imali smo priliku upoznati mnogo divnih ljudi i razmijeniti kreativne ideje s kolegama iz industrije. Ova prilika omogućila nam je proširenje naših vidika i inspiraciju koju ćemo koristiti u nadolazećim projektima.

Zahvalu na prilici upućujemo organizatorima sajma, dok s druge strane posebna zahvala na podršci ide svim našim dragim prijateljima koji su nas posjetili na InDizajn sajmu. Vaša podrška i interes za naš rad znači nam više nego što možemo izraziti riječima.

Svi vi koji ste nas posjetili, razgovarali s nama i podijelili svoje misli i ideje, doprinijeli ste stvaranju nevjerojatnog iskustva na ovogodišnjem InDizajn sajmu. Nastavljamo raditi s istim entuzijazmom i strašću kao i dosad, koristeći inspiraciju koju smo dobili od vas. Naš cilj je i dalje stvarati dizajnerske postere koji će obogatiti vaše životne i radne prostore i donijeti vam radost svaki put kad ih pogledate.

Veselimo se budućim prilikama za susrete.

Hrvoje i Josko

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici