The Lovers

190.00 Kn (25.22 €)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0072 Kategorije,

The Lovers je poster koji na apstraktan način prikazuje zagrljaj ljubavnika. Dvoje ljudi koji sada dijele sve.  Isprepletanje snova i nemoći i nježnosti. Treptaj u vremenu kada se ne zna gdje moj život završava, a tvoj život počinje.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličina postera odgovara standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Poster je dostupan u formatu 50×70 cm.

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Zbog skorašnjih blagdana preporučujemo da postere i torbe po narudžbi naručite što prije ukoliko se radi o blagdanskim poklonima kako bi bili nacrtani, izrađeni i dostavljeni prije blagdana.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite dimenzije

50×70 cm

Odaberite boju

plava