The Lovers

Od 28 

Popust na 2-3 art postera 10%
Popust na 4 ili više art postera 20%
SKU0072 Kategorije,

The Lovers je poster koji na apstraktan način prikazuje zagrljaj ljubavnika. Dvoje ljudi koji sada dijele sve.  Isprepletanje snova i nemoći i nježnosti. Treptaj u vremenu kada se ne zna gdje moj život završava, a tvoj život počinje.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličina postera odgovara standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Poster je dostupan u formatu 50×70 cm.

Dostava

Sve pošiljke od početka 2024. godine šaljemo GLS-om, našom novom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Austriju, Njemačku i Sloveniju (cijena dostave je 10€).

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite dimenzije

50×70 cm, 70×100 cm

Odaberite boju

plava