Novo

Aer

Od 150.00 Kn

Obriši
Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0102 Kategorije,

Aer je latinski naziv za zrak, a u našem slučaju riječ je o posteru s apstraktnim prikazom dobro poznatog elementa (osim vatre, zemlje i vode). Element zraka predstavlja intelekt i povezanost s univerzalnom životnom silom. Na posteru prevladavaju neutralna bijela i nijanse sive boje, a ovaj poster bit će nenametljiv i moderan ukras svakom interijeru.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu.

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri).

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj.
Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

boja

bijela, siva

Dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm