Novo

Kontura

Poster Kontura reprodukcija je naše slike nastale tehnikom tuša i akrila na papiru.

Od 150.00 Kn (19.91 €)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0118 Kategorije,

Poster Kontura reprodukcija je naše slike nastale tehnikom tuša na papiru. Slika koja je svoj život započela kao dekonstrukcija cvijeta maka, ali je tijekom slikanja postala apstraktni prikaz.

Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni s mat laminacijom i UV zaštitom. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sve formate ovog postera možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom (bijeli elegantni prostor između vizuala i ruba postera) u dimenzijama za postere: 70×100 – 4 cm, 50×70 cm – 3 cm, 30×40 cm – 2 cm

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Zbog skorašnjih blagdana preporučujemo da postere i torbe po narudžbi naručite što prije ukoliko se radi o blagdanskim poklonima kako bi bili nacrtani, izrađeni i dostavljeni prije blagdana.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 50×70 cm, 70×100 cm

Odaberite boju

bež, crna

Paspartu

Bez paspartua, S paspartuom