Ljiljani

Od 130.00 Kn

Obriši
Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0071 Kategorija kolekcija

Hdizajn poster Ljiljani dio je kolekcije cvjetnih ilustracija koje smo objedinili u dvanaestlisnom kalendaru za 2022. godinu, a u njemu predstavlja cvijet mjeseca svibnja. Na taj način smo željeli ponuditi ovu ilustraciju i kao dizajnerski poster u više različitih dimenzija koji može krasiti vaš interijer tijekom dužeg razdoblja od samo jednog mjeseca. Inače, cvijet ljiljan povezuje se sa simbolom čistoće, nevinosti i ljubavi.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sva tri formata imaju mali paspartu (50×70 cm – 2 cm, 40×50 cm – 1,5 cm, 30×40 cm – 1 cm).

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri).

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj.
Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

boja

plava, roza

Dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm, 70×100 cm