23. listopada 2022.

Art kolekcija: hdizajn 2022

Simbolika i teme koje možemo pronaći unutar ove kolekcije su nam već jako dobro poznati. Bilo da se radi o intimi međuljudskih odnosa ili apstraktnom prikazu vegetacije, otkrivamo ih kroz novi, svježi medij u kojem se još nismo imali priliku predstaviti.

Nakon gotovo tri godine postojanja našeg hdizajn brenda (kojeg već možemo nazvati ekstenzijom obitelji zbog svih divnih ljudi koje smo na svom kreativnom putovanju imali priliku upoznati) ponosni smo i iznimno uzbuđeni povodom predstavljanja nove kolekcije hdizajn postera.

Svi radovi unutar ove kolekcije nastali su kao spontani odgovor jednom svibanjskom poslijepodnevu koje se pretvorilo u kreativnu radionicu. Radionicu u kojoj smo (bar na kratko) zamijenili iPad za stare zaboravljene mape i prašnjave kistove.


2022


Art kolekcija ‘hdizajn 2022’ sastoji se od deset slika načinjenih u kombiniranim tehnikama: olovka, akril i/ili tuš na papiru.

Simbolika i teme koje možemo pronaći unutar ove kolekcije pod nazivom “hdizajn 2022“ su nam već jako dobro poznati. Bilo da se radi o intimi međuljudskih odnosa ili apstraktnom prikazu vegetacije, otkrivamo ih kroz novi, svježi medij u kojem se još nismo imali priliku predstaviti.

Art kolekcija ‘hdizajn 2022’ sastoji se od deset slika načinjenih u kombiniranim tehnikama: olovka, akril i/ili tuš na papiru. Te slike reporoducirali smo na našim art posterima i time ih učinili dostupnima svima vama, a većina postera iz kolekcije dostupna je u četiri dimenzije.Poza


 


Poza

Reprodukcija slike nastale tehnikom tuša na papiru. Slika prikazuje ženski lik koji pokušava zauzeti što više prostora i ispuniti što veću površinu u društvu koje joj uvjetuje upravo suprotno od toga.Uho

Slika nastala neobičnom metodom nanošenjem debelog sloja akrilne boje na papir te potom struganja i iscrtavanja linija uz pomoć drške kista


  


Žuta

Reprodukcija slike nastale tehnikom akrila i tuša na papiru. Inspiracija za ovu sliku skriva se u jednom sunčanom prosinačkom danu, prvom nakon dva tjedna oblaka i kiše, i osjećaju sunca na koži.


Lišće


Lišće i Stabljika

Reprodukcije slika nastalih tehnikom tuša na papiru.


  


Potezi

Reprodukcija slike nastale tehnikom tuša na papiru. Riječ je o slici na čijem se vizualu s minimalnim brojem pokreta kista pokušava prikazati složen odnos između dvoje ljudi.Kontura

Reprodukcija slike nastale tehnikom tuša na papiru. Slika koja je svoj život započela kao dekonstrukcija cvijeta maka, ali je tijekom slikanja postala apstraktni prikaz.


  


Maska

Reprodukcija slike nastale kombinacijom tehnike olovke i tuša na papiru. Inspiracija za sliku došla je iz tema s kojima smo se više puta ulovili u koštac, a to su različite vrste maskiranja vlastitih osjećaja i potreba.Na površini vode

Reprodukcija slike nastale kombinacijom tehnike akrila i tuša papiru. Slika je nadahnuta osjećajem plutanja na površini vode, kada cijeli svijet na trenutak utihne i samo si nebo, voda i ti.


  


Sastanci/Rastanci

Reprodukcija slike nastale tehnikom tuša na papiru. Inspiracija za ovu sliku pronađena je u zagrljaju za kojega je, izoliranom od vremena, teško odrediti pripada li ljubavnicima koji su se upravo sastali nakon dugo vremena ili onima koji se možda više nikada neće sresti. 

NARUČITE
Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici