Na površini vode

Poster “Na površini vode” reprodukcija je naše slike nastale kombinacijom tehnike akrila i tuša na papiru.

Od 20 

Popust na 2 ili više art postera 20%
SKU0109 Kategorije, kolekcija

Poster “Na površini vode” reprodukcija je naše slike nastale kombinacijom tehnike akrila i tuša na papiru. Slika je nadahnuta osjećajem plutanja na površini vode, kada cijeli svijet na trenutak utihne i samo si nebo, voda i ti.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni s mat laminacijom i UV zaštitom. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sve formate ovog postera možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom (bijeli elegantni rub između vizuala i ruba postera) u dimenzijama za postere: 70×100 – 4 cm, 50×70 cm – 3 cm, 40×50 cm – 2,5 cm, 30×40 cm – 2 cm.

Odaberite boju

crvena, plava, roza

Paspartu

Bez paspartua, S paspartuom

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm, 70×100 cm

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa.

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u neke druge države u Europskoj uniji (Austrija, Belgija, Francuska, Italija, Luksemburg, Njemačka, Nizozemska, Portugal, Slovačka, Slovenija, Švedska), a cijena dostave bit će prikazana u vašoj košarici kada odaberete određenu državu.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Ovaj poster možete naručiti opcijom “bez paspartua” ili “s paspartuom”. O čemu se radi? Paspartu je bijeli rub koji okružuje vizual postera. Služi kao estetski element koji dodaje dodatni prostor oko vizuala te naglašava umjetničko djelo.

Primjerice ako ste naručili poster koji ima dimenzije 50×70 cm, a koji ima paspartu 2 cm, vizual na papiru bit će dimenzije 46×66 cm, a oko vizuala bit će bijela praznina kako bi se prilikom stavljanja postera u okvir ostavio bijeli elegantni rub između samog vizuala i okvira.