29. prosinca 2022.

Top pet bestsellera u 2022. godini

Ono na što smo posebno ponosni u 2022. godini su realizacije dvaju projekata. Prvi projekt su pets tote torbe, a drugi art kolekcija postera pod jednostavnim nazivom – hdizajn 2022.

Nama je 2022. godina bila godina s velikim zaletom i godina novih ideja i realizacija novih projekata. Svega toga ne bi bilo da nema vas, stoga je ovo vrijeme, kada gledamo na sve što smo postigli u 2022. godini, trenutak da prije svega zahvalimo svima vama na svakoj narudžbi koja nam je veliki vjetar u leđa.

Ono na što smo posebno ponosni u 2022. godini su realizacije dvaju projekata. Prvi projekt su pets tote torbe s kojima smo izašli iz svijeta postera te pronašli novi medij za naše vizuale. Željeli smo da napravimo ekstenziju naših popularnih postera s likovima kućnih ljubimaca te nam je cilj bio imati u ponudi lijepu i kvalitetnu tote torbu koja je u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj. Veseli nas što ste taj naš novi projekt odlično prihvatili i što je, premda predstavljen pri kraju 2022. godine, odmah ušao u naše bestsellere.

Ovo je vrijeme kada gledamo na sve što smo postigli u 2022. godini i trenutak da zahvalimo svima vama na svakoj narudžbi koja nam je veliki vjetar u leđa.

Drugi projekt na koji smo posebno ponosni je art kolekcija postera pod jednostavnim nazivom – hdizajn 2022. Riječ je o deset postera koji su reprodukcije naših rukom nacrtanih slika u tehnikama: olovka, akril i/ili tuš na papiru. Više o tome pisali smo ovdje. Već sad možemo reći kako ćemo i u 2023. godini pripremiti novu kolekciju art postera koji će biti reprodukcije naših slika

Na kraju ovog kratkog pregleda 2022. godine, donosimo popis top pet hdizajn bestsellera u 2022 godini:

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici