Terra 1

Od 20.00  (150.69 kn)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0085 Kategorije, kolekcije,

Terra je latinski naziv za Zemlju, a u našem slučaju riječ je o posteru s apstraktnim prikazom dobro poznatog elementa koji je simbol obilja, stabilnosti, pouzdanosti i otpornosti… Na posteru prevladavaju neutralne zemljane boje, od crne i sive, do smeđe i bež. Ovaj će poster zbog svog nenametljivog karatkera biti odličan bezvremenski ukras u vašem domu, a može se kombinirati i s posterima Terra 2 i Terra 3.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu.

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana).

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite boju

bež, bijela, crna

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm