29. prosinca 2021.

Rekapitulacija 2021. godine

Svakoj novoj narudžbi smo se silno veselili i ona je za nas bila veliki vjetar u leđa i poticaj da radimo, crtamo, smišljamo nove projekte

Iza naš je još jedna godina. Osim novogodišnjeg slavlja to vrijeme godine je uvijek nekako dobra prilika da u glavi podvučemo crtu i pogledamo što smo ostvarili u protekloj godini. Možda smo ušli u 2021. s jasno određenim ciljevima, a možda smo se prepustili životu i dopustili mu da nas iznenadi. Kako bilo, dolazak nove godine, a s njom i novih prilika je tu.

Hdizajn je krenuo s ovim projektom dizajnerskih postera krajem 2019. godine, taman prije početka pandemije koja nas je sve iznenadila. Osim lockdowna, u 2020. nas je neugodno iznenadila i sila prirode kada su nas fizički, a još više psihički, uzdrmali potresi. Koliko god smo na početku godine imali jedne planove – korona i potresi dali su nam neke neočekivane prepreke.

Prošla 2021. godina je ipak bila mirnija, a za naš mali brend dizajnerskih postera i vrlo uspješna. Svakoj novoj narudžbi smo se silno veselili i ona je za nas bila veliki vjetar u leđa i poticaj da radimo, crtamo, smišljamo nove projekte. Tako smo, osim novih postera, kroz 2021. godinu realizirali dva naša projekta na kojima smo radili nekoliko mjeseci kroz proteklu godinu, a na koje smo silno ponosni.

2021. godina za nas je bila vrlo uspješna. Svakoj novoj narudžbi smo se silno veselili i ona je za nas bila veliki vjetar u leđa i poticaj da radimo, crtamo, smišljamo nove projekte.

Prvi projekt je bio poster glagoljice koji je nakon samo mjesec dana od predstavljanja došao na našu listu bestsellera. Riječ je o posteru kroz koji smo željeli spojiti hrvatsku povijest s dizajnom te učiniti našu baštinu zanimljivim predmetom za dekoraciju interijera. Poster glagoljice napravili smo u čak tri verzije: crni, plavi i zlatni – čime smo željeli da kupci mogu odabrati onu vrstu postera koji će najbolje odgovarati njihovom interijeru.

Drugi projekt koji smo vam predstavili ove godine, a koji je također vrlo brzo došao na našu listu bestsellera je dvanaestlisni kalendar za 2022. godinu koji se tako pridružio našem već dobropoznatom jednolisnom posteru-kalendaru s kvadratićima. Projekt dvanaestlisnog kalendara rodio se već ranije, a s crtanjem vizuala za njega krenuli smo tijekom 2021. godine.  Odlučili smo da prva tema kalendara bude cvijeće te smo za svaki mjesec nacrtali po jednu ilustraciju cvijeta mjeseca: karanfil, iris, sunovrat, tratinčica, ljiljan, ruža, kokotić, gladiola, zvjezdan, kadifa, krizantema i božićna zvijezda.

Posebno su nas razveselili vaši komentari vezani uz kalendar i neizmjerno nam je drago što ste ih tako dobro prihvatili i što vam se sviđaju. Stoga već sada možemo reći kako imamo u planu da taj dvanaestlisni kalendar postane naša tradicija te ćemo sigurno krajem 2022. godine predstaviti novo izdanje za 2023. godinu, ali s novom temom ilustracija koje će ga krasiti.

Na kraju par riječi o planovima. Protekle godine smo osmislili dosta projekata – neke smo ostvarili, neki projekti su u procesu ralizacije, a neki su i dalje u fazi ideje. No, ono što nas čini sretnima jest činjenica da nam kreativnosti i ideja ne nedostaje. I to želimo podijeliti s vama kroz 2022. godinu.

Hvala što podržavate naš mali brend, što naručujete naše proizvode i što možemo s vama podijeliti ljubav prema lijepim stvarima. Želimo vam sretnu 2022. godinu!

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici