Novo

Kalendar 12/2022

Kalendar 12/2022 novi je proizvod našeg hdizajn studija. Riječ je o poznatoj formi dvanestlisnog kalendara koju smo obogatili našim jedinstvenim ilustracijama cvijeća. Više informacija o našem Kalendaru 12/2022 pročitajte u nastavku.

280.00 Kn

37 na zalihi

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0076 Kategorije,

Kalendar 12/2022 novi je proizvod našeg hdizajn studija. Riječ je o poznatoj formi dvanestlisnog kalendara koju smo obogatili našim jedinstvenim ilustracijama koje smo kroz nekoliko mjeseci pripremali za ovaj projekt.

Tema Kalendara 12/2022 je cvijeće, odnosno naše viđenje pojedinog manje ili više poznatog cvijeta. Za svaki mjesec odabrali smo jedan cvijet te ćete tako svakih tridesetak dana s početkom novog mjeseca otkrivati novu cvjetnu ilustraciju koja će krasiti vaš životni ili radni prostor. Svaki mjesec ima svoj cvijet, a svaki cvijet ima svoje jedinstveno značenje.

Neke od naših ilustracija iz Kalendara 12/2022 možete vidjeti na fotografijama koje su priložene uz ovaj artikl, dio njih moći ćete otkrivati i na našem web shopu kroz formu postera, a ostatak ćemo otkrivati zajedno s vama kroz 2022. godinu. Ono što vam možemo već sada otkriti su cvjetovi koji su u kalendaru: karanfil, iris, sunovrat, tratinčica, ljiljan, ruža, kokotić, gladiola, zvjezdan, kadifa, krizantema i božićna zvijezda.

Kalendar 12/2022 dimenzija je 31×48 cm, ima 13 stranica (naslovnica i 12 stranica za svaki mjesec), a tisak je na kunstdruck 170 g mat papiru. Uvezan je bijelom spiralom te je tako spreman za postavljanje na zid. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu.

Kalendar 12/2022 proizveden je u Hrvatskoj.

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri).

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.