Prodano

Kalendar 12/2022

Riječ je o poznatoj formi dvanestlisnog kalendara koju smo obogatili našim jedinstvenim ilustracijama cvijeća za svaki mjesec. Kalendar je rasprodan.

SKU0076 Kategorije,

Riječ je o poznatoj formi dvanestlisnog kalendara koju smo obogatili našim jedinstvenim ilustracijama koje smo kroz nekoliko mjeseci pripremali za ovaj projekt. Tema Kalendara 12/2022 je cvijeće, odnosno naše viđenje pojedinog manje ili više poznatog cvijeta. Za svaki mjesec odabrali smo jedan cvijet te ćete tako svakih tridesetak dana s početkom novog mjeseca otkrivati novu cvjetnu ilustraciju koja će krasiti vaš životni ili radni prostor. Svaki mjesec ima svoj cvijet, a svaki cvijet ima svoje jedinstveno značenje.

Neke od naših ilustracija iz Kalendara 12/2022 možete vidjeti na fotografijama koje su priložene uz ovaj artikl, dio njih moći ćete otkrivati i na našem web shopu kroz formu postera, a ostatak ćemo otkrivati zajedno s vama kroz 2022. godinu.  Cvjetovi koji su u kalendaru: karanfil, iris, sunovrat, tratinčica, ljiljan, ruža, kokotić, gladiola, zvjezdan, kadifa, krizantema i božićna zvijezda.

Kalendar 12/2022 dimenzija je 31×48 cm, ima 13 stranica (naslovnica i 12 stranica za svaki mjesec), a tisak je na kunstdruck 170 g mat papiru. Uvezan je bijelom spiralom te je tako spreman za postavljanje na zid. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu.

Kalendar je rasprodan.

Dostava

Sve pošiljke od početka 2024. godine šaljemo GLS-om, našom novom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Austriju, Njemačku i Sloveniju (cijena dostave je 10€).

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.