2. siječnja 2024.

Top pet bestsellera u 2023. godini

Dok vam svima još jednom čestitamo novu godinu, želimo se kratko osvrnuti na ono što je bilo u godini iza nas.

Stigla nam je nova 2024. godina! Dok vam svima još jednom čestitamo novu godinu, želimo se kratko osvrnuti na ono što je bilo u godini iza nas.

U protekloj godini predstavili smo našu prvu kids kolekcije pod nazivom „Ptice“ koja je idealna za tematsko uređenje dječjih soba i poticanje dječje mašte. Kolekcija sadrži sedam prekrasnih crteža koji prikazuju ptice. Svaka ptica ima svoju priču i svoj karakter, a posteri su savršen dodatak svakom dječjem ili obiteljskom prostoru. Prvenstveno smo ju po tematici namijenili za uređenje dječjih soba, a po bojama i oblicima i dalje smo zadržali minimalistički hdizajn potpis. Ova hdizajn kids kolekcija donosi vizuale ptica koje žive u Hrvatskoj i možete ih vidjeti u našim šumama, livadama, parkrovima, na našim krovovima… Osim postera, predstavili smo i naše nove proizvode – ukrasne jastučnice i tote torbe s istim vizualima.

Zahvaljujemo od srca svima vama na svakoj narudžbi kroz proteklu godinu. S tim mislima već radimo na novim projektima za novu 2024. godinu kojoj se silno veselimo.

U protekloj godini posebna nam je bila čast sudjelovati na InDizajn sajmu na kojem smo se predstavili s našom izložbom dizajnerskih postera. Također smo ostvarili kreativnu suradnju s web magazinom Journal.hr te izradili dizajn za semptember box. Tim povodom predstavili smo naš rad u prigodnom intervjuu (kojega možete pročitati ovdje). Osim toga, posebno nam je drag i intervju kojeg smo dali za popularni Dblog.hr kojega možete pročitati ovdje.

Na kraju same godine napravili smo prvo hdizajn istraživanje te saznali od vas koliko ste zadovoljni hdizajn proizvodima i što biste voljeli vidjeti od nas u budućnosti. Od srca vam zahvaljujemo na sugestijama, pohvalama i komentarima. Također, zahvaljujemo svima vama na svakoj narudžbi kroz proteklu godinu koja nam je bila najbolja do sada. S tim mislima već radimo na novim projektima za novu 2024. godinu kojoj se silno veselimo.

Za kraj, donosimo top 5 naših bestsellera u 2023. godini.

Posteri Terra
Posteri Terra
Pets posteri i torbe
Posteri Cvat
Posteri Kompozicija
Poster Glagoljica
Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici