Terra 3

Od 20 

Popust na 2-3 art postera 10%
Popust na 4 ili više art postera 20%
SKU0123 Kategorije, kolekcija

Terra je latinski naziv za Zemlju, a u našem slučaju riječ je o posteru s apstraktnim prikazom dobro poznatog elementa koji je simbol obilja, stabilnosti, pouzdanosti i otpornosti… Na posteru prevladavaju neutralne zemljane boje, od crne i sive, do smeđe i bež. Ovaj će poster zbog svog nenametljivog karaktera biti odličan bezvremenski ukras u vašem domu, a može se kombinirati i s posterima Terra 1 i Terra 2.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu.

Dostava

Sve pošiljke od početka 2024. godine šaljemo GLS-om, našom novom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Austriju, Njemačku i Sloveniju (cijena dostave je 10€).

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite boju

bež, bijela, crna

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm, 70×100 cm