Novo

Šumica

Šumica je poster koji odiše harmonijom palete zelene, plave i bež boje te zanimljivih detalja. Idealan je dodatak za uređenje dječje sobe, stvarajući inspirativan i umirujući ambijent.

Od 20 

Popust na 2-3 art postera 10%
Popust na 4 ili više art postera 20%
SKU0180 Kategorije,

Šumica je poster koji odiše harmonijom palete zelene, plave i bež boje. U središtu ilustracije dominiraju dvije šarmantne vjeverice koje veselo trče po granama drveća, dok se iznad njih, na nebu prošaranom bijelim oblacima, nalazi jato ptica. Osim njih, na ilustraciji je svoje mjesto našla i mačka prikazana u igri s leptirom.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Možete izabrati između četiri dimenzije postera, s posteri imaju bijeli obrub oko ilustracije.

Dostava

Sve pošiljke od početka 2024. godine šaljemo GLS-om, našom novom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Austriju, Njemačku i Sloveniju (cijena dostave je 10€).

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm, 70×100 cm

Odaberite boju

plava, zelena