Vrapci

Od 130.00 Kn (17.25 €)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0083 Kategorije,

Prvotna ideja za ovu ilustraciju i poster nastala je sasvim slučajno, u jednom gradskom parku, dok je autor, sjedeći na travi s praznom papirnatom šalicom za van, u grmu opazio malo jato vrabaca koji su skakutali naokolo skupljajući mrvice sendviča odbačenog u blizini. U tom trenutku je taj grm doživio kao njihovo sigurno mjesto, sklonište od svih opasnosti koje vrebaju izvan njega. Od svih hodača, trkača i vježbača. Od svih pasa koji veselo razbacuju šljunak naokolo, svih ljudi koji se u grupama prijatelja glasno smiju i svih lopti koje sa zviždukom jure kroz zrak. Samo oni, jedan grm, jedan sendvič i bezbrojne mrvice.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sva tri formata imaju mali paspartu (50×70 cm – 2 cm, 40×50 cm – 1,5 cm, 30×40 cm – 1 cm).

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Zbog skorašnjih blagdana preporučujemo da postere i torbe po narudžbi naručite što prije ukoliko se radi o blagdanskim poklonima kako bi bili nacrtani, izrađeni i dostavljeni prije blagdana.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite boju

bež, crvena

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm