Rode

Od 18 

Popust na 2 ili više art postera 20%
SKU0133 Kategorije, kolekcija

Ovaj poster dio je naše kids kolekcije pod imenom Ptice. Prvenstveno smo ga po tematici namijenili za uređenje dječjih soba, a po bojama i oblicima i dalje smo zadržali minimalistički hdizajn potpis. Ova hdizajn kids kolekcija donosi vizuale ptica koje žive u Hrvatskoj i možete ih vidjeti u našim šumama, livadama, parkrovima, na našim krovovima…

Ovaj poster prikazuje dobro poznatu bijelu rodu koja je najpoznatija predstavnica svoje vrste i za čija se gnijezda na krovovima vjeruje da donose sreću. Iako su ptice selice, one su vjerne svojim slamnatim domovima te svake godine popravljaju i nadograđuju svoja stara gnijezda. Ova samozatajna ptica koja se glasa klepetanjem kljuna u Hrvatskoj ima i svoj dan, a on je 24. kolovoza.

Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sve formate ovog postera možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom (bijeli elegantni rub između vizuala i ruba postera) u dimenzijama za postere: 50×70 cm – 3 cm, 40×50 cm – 2,5 cm, 30×40 cm – 2 cm.

Odaberite boju

bež, bijela, crvena

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm

Paspartu

Bez paspartua, S paspartuom

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa.

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u neke druge države u Europskoj uniji (Austrija, Belgija, Francuska, Italija, Luksemburg, Njemačka, Nizozemska, Portugal, Slovačka, Slovenija, Švedska), a cijena dostave bit će prikazana u vašoj košarici kada odaberete određenu državu.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Ovaj poster možete naručiti opcijom “bez paspartua” ili “s paspartuom”. O čemu se radi? Paspartu je bijeli rub koji okružuje vizual postera. Služi kao estetski element koji dodaje dodatni prostor oko vizuala te naglašava umjetničko djelo.

Primjerice ako ste naručili poster koji ima dimenzije 50×70 cm, a koji ima paspartu 2 cm, vizual na papiru bit će dimenzije 46×66 cm, a oko vizuala bit će bijela praznina kako bi se prilikom stavljanja postera u okvir ostavio bijeli elegantni rub između samog vizuala i okvira.