Rode

Od 18 

Popust na 2-3 art postera 10%
Popust na 4 ili više art postera 20%
SKU0133 Kategorije, kolekcija

Ovaj poster dio je naše kids kolekcije pod imenom Ptice. Prvenstveno smo ga po tematici namijenili za uređenje dječjih soba, a po bojama i oblicima i dalje smo zadržali minimalistički hdizajn potpis. Ova hdizajn kids kolekcija donosi vizuale ptica koje žive u Hrvatskoj i možete ih vidjeti u našim šumama, livadama, parkrovima, na našim krovovima…

Ovaj poster prikazuje dobro poznatu bijelu rodu koja je najpoznatija predstavnica svoje vrste i za čija se gnijezda na krovovima vjeruje da donose sreću. Iako su ptice selice, one su vjerne svojim slamnatim domovima te svake godine popravljaju i nadograđuju svoja stara gnijezda. Ova samozatajna ptica koja se glasa klepetanjem kljuna u Hrvatskoj ima i svoj dan, a on je 24. kolovoza.

Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sve formate ovog postera možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom (bijeli elegantni rub između vizuala i ruba postera) u dimenzijama za postere: 50×70 cm – 3 cm, 40×50 cm – 2,5 cm, 30×40 cm – 2 cm.

Dostava

Sve pošiljke od početka 2024. godine šaljemo GLS-om, našom novom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Austriju, Njemačku i Sloveniju (cijena dostave je 10€).

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite boju

bež, bijela, crvena

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm

Paspartu

Bez paspartua, S paspartuom