Popust

Tota torba Ptice 2

Možete izabrati između sedam verzija ove torbe, a na svakoj se nalazi vizual jedne od ptica koje žive u Hrvatskoj i koje možemo vidjeti na našim krovovima, livadama, u našim šumama: češljugari, crvendaći, galebi, šojke, čigre, rode i sjenica.

40 32 

Najniža cijena u posljednjih 30 dana:

Ova tote torba dio je naše kids kolekcije pod imenom Ptice. Premda su artikli iz kolekcije namijenjeni prvenstvo dekoriranju dječje sobe, ovu tote torbu posvetili smo roditeljima. Torba je praktična za gradsku šetnju, odlazak u park i sve ostale svakodnevne aktivnosti, a zbog svojeg zanimljivog uzorka bit će lijep modni dodatak.

Možete izabrati čak sedam verzija ove torbe, a na svakoj se nalazi vizual jedne od ptica koje žive u Hrvatskoj i koje možemo vidjeti na našim krovovima, livadama, u našim šumama: češljugari, crvendaći, galebi, šojke, čigre, rode i sjenica.

Karakteristike hdizajn tote torbe

  • 100% proizvedeno u Hrvatskoj
  • hdizajn ilustracija ptica koje žive u Hrvatskoj
  • tkanina: 100% pamuk, 350 g/m² – Cotton Canvas
  • izdržljiva tkanina u platno vezu
  • dimenzije: 38 cm x 45 cm, dužina ručke: 80 cm
  • ekološki održivo

Hdizajn tote torba stiže pakirana u tubu. Kako je riječ o izradi torbe po narudžbi, uobičajeno vrijeme izrade i dostave torbe je od 10 do 15 radnih dana nakon plaćanja narudžbe.

Održavanje

Za najbolji izgled i izdržljivost, preporučuje se sljedeći način održavanja:

  • proizvod perite na 30 °C s blagim deterdžentima i bez izbjeljivača
  • ne preporučujemo strojno sušenje jer može oštetiti površinu tkanine i printa, sušite ispod 800 Rpm
  • glačajte s unutarnje strane na nižoj temperaturi
  • torbe se mogu kemijski čistiti, ali zbog smjernica o zaštiti okoliša savjetujemo da to izbjegavate ako je moguće

Dostava

Sve pošiljke od početka 2024. godine šaljemo GLS-om, našom novom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Austriju, Njemačku i Sloveniju (cijena dostave je 10€).

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Ilustracija

češljugari, čigre, crvendaći, galeb, rode, sjenice, šojke