Pets tote torba 1

Izrađujemo unikatne i personalizirane tote torbe s likom vaših kućnih ljubimaca. Nakon što priložite fotografije uz narudžbu, biramo predložak i nakon što nacrtamo vašeg ljubimca kreće tisak na platno, krojenje i šivanje ove unikatne tote torbe.  Ovo je verzija torbe čiji je vizual nalik na tehniku ulja na platnu, a spaja tradicionalno i moderno.

Od 59 

Izrađujemo unikatne i personalizirane tote torbe s likom vaših kućnih ljubimaca. Nakon što priložite fotografije uz narudžbu, biramo predložak i nakon što nacrtamo vašeg ljubimca kreće tisak na platno, krojenje i šivanje ove unikatne tote torbe. Ovo je verzija torbe čiji je vizual nalik na tehniku ulja na platnu, a spaja tradicionalno i moderno. Osim toga, nudimo vam mogućnost odabira koliko kućnih ljubimaca želite na jednoj torbi. Maksimalan broj ljubimaca na tote torbi je tri.

Proces izrade hdizajn pets torbi je kroz nekoliko koraka. Prvi korak je vaša narudžba na kraju koje trebate priložiti fotografije (maksimalno 3) vašeg ljubimca ili poslati fotografije na naš e-mail nakon narudžbe, od kojih ćemo izabrati predložak po kojem ćemo nacrtati jedinstvenu ilustraciju za vašu pets torbu. Prilikom procesa izrade ilustracije vašeg kućnog ljubimca ne koristimo nikakve programe za digitalnu obradu vaših fotografija već su sve ilustracije naš rad. Osim toga, možete nam javiti želite li određenu nijansu za pozadinsku boju (iza ljubimca) ili boju ručki. Ukoliko nama prepustite odabir, izabrat ćemo komplementarne boje koje će se najbolje slagati s likom vašeg ljubimca.

Nakon što nacrtamo ilustraciju, idući korak je izrada torbe. Ilustraciju pripremamo u format za tisak na platno, a nakon što je ilustracija otisnuta, platno se reže i šiva. Na taj način osiguravamo da kompletna površina torbe bude oslikana vizualom koji smo pripremili, uključujući i ručke torbe.

Karakteristike hdizajn pets torbe

  • 100% proizvedeno u Hrvatskoj
  • potpuno unikatna torba s jedinstvenom ilustracijom po narudžbi
  • tkanina: 100% pamuk, 350 g/m² – Cotton Canvas
  • izdržljiva tkanina u platno vezu
  • dimenzije: 38 cm x 45 cm, dužina ručke: 80 cm
  • ekološki održivo

Hdizajn pets torba stiže pakirana u tubu.  S obzirom da je riječ o unikatnom proizvodu koji se izrađuje po narudžbi i predlošku koji nam pošaljete uz narudžbu, potrebno je određeno vremensko razdoblje za izradu s obzirom proces izrade i na broj trenutnih narudžbi. Uobičajeno vrijeme izrade i dostave torbe je od 10 do 20 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Ukoliko imate problem prilikom slanja fotografije uz narudžbu, slobodno možete dovršiti narudžbu bez priložene fotografije, a nakon što primite naš e-mail potvrde narudžbe, pošaljite nam fotografiju ili više njih na isti e-mail.

Održavanje

Za najbolji izgled i izdržljivost, preporučuje se sljedeći način održavanja:

  • proizvod perite na 30 °C s blagim deterdžentima i bez izbjeljivača
  • ne preporučujemo strojno sušenje jer može oštetiti površinu tkanine i printa, sušite ispod 800 Rpm
  • glačajte s unutarnje strane na nižoj temperaturi
  • torbe se mogu kemijski čistiti, ali zbog smjernica o zaštiti okoliša savjetujemo da to izbjegavate ako je moguće
Broj ljubimaca

1 ljubimac, 2 ljubimca, 3 ljubimca

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa.

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u neke druge države u Europskoj uniji (Austrija, Belgija, Francuska, Italija, Luksemburg, Njemačka, Nizozemska, Portugal, Slovačka, Slovenija, Švedska), a cijena dostave bit će prikazana u vašoj košarici kada odaberete određenu državu.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.