Pets tote torba 1

Izrađujemo unikatne i personalizirane tote torbe s likom vaših kućnih ljubimaca. Nakon što priložite fotografije uz narudžbu, biramo predložak i nakon što nacrtamo vašeg ljubimca kreće tisak na platno, krojenje i šivanje ove unikatne tote torbe.  Ovo je verzija torbe čiji je vizual nalik na tehniku ulja na platnu, a spaja tradicionalno i moderno.

BOŽIĆNI POKLON
Zbog povećanog broja narudžbi te vremena koje je potrebno za crtanje i izradu pets tobe (svaka je unikat), narudžbe za božićni poklon primamo do utorka 22. studenoga. Sve torbe naručene do 22. studenoga bit će izrađene i dostavljene prije Božića. Pets tote torbe naručene nakon 22. studenoga bit će dostavljene nakon Božića.

Od 450.00 Kn (59.73 €)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0110 Kategorija kolekcija

Izrađujemo unikatne i personalizirane tote torbe s likom vaših kućnih ljubimaca. Nakon što priložite fotografije uz narudžbu, biramo predložak i nakon što nacrtamo vašeg ljubimca kreće tisak na platno, krojenje i šivanje ove unikatne tote torbe. Ovo je verzija torbe čiji je vizual nalik na tehniku ulja na platnu, a spaja tradicionalno i moderno. Osim toga, nudimo vam mogućnost odabira koliko kućnih ljubimaca želite na jednoj torbi. Maksimalan broj ljubimaca na tote torbi je tri.

Proces izrade hdizajn pets torbi je kroz nekoliko koraka. Prvi korak je vaša narudžba tijekom koje trebate priložiti fotografije (maksimalno 3) vašeg ljubimca, od kojih ćemo izabrati predložak po kojem ćemo nacrtati jedinstvenu ilustraciju za vašu pets torbu. Prilikom procesa izrade ilustracije vašeg kućnog ljubimca ne koristimo nikakve programe za digitalnu obradu vaših fotografija već su sve ilustracije naš rad. Osim toga, možete nam javiti želite li određenu nijansu za pozadinsku boju (iza ljubimca) ili boju ručki. Ukoliko nama prepustite odabir, izabrat ćemo komplementarne boje koje će se najbolje slagati s likom vašeg ljubimca.

Nakon što nacrtamo ilustraciju, idući korak je izrada torbe. Ilustraciju pripremamo u format za tisak na platno, a nakon što je ilustracija otisnuta, platno se reže i šiva. Na taj način osiguravamo da kompletna površina torbe bude oslikana vizualom koji smo pripremili, uključujući i ručke torbe.

Karakteristike hdizajn pets torbe

  • 100% proizvedeno u Hrvatskoj
  • potpuno unikatna torba s jedinstvenom ilustracijom po narudžbi
  • tkanina: 100% pamuk, 350 g/m² – Cotton Canvas
  • izdržljiva tkanina u platno vezu
  • dimenzije: 38 cm x 45 cm, dužina ručke: 80 cm
  • ekološki održivo

Hdizajn pets torba stiže pakirana u tubu.  S obzirom da je riječ o unikatnom proizvodu koji se izrađuje po narudžbi i predlošku koji nam pošaljete uz narudžbu, potrebno je određeno vremensko razdoblje za izradu s obzirom proces izrade i na broj trenutnih narudžbi. Uobičajeno vrijeme izrade i dostave torbe je od 10 do 20 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Ukoliko imate problem prilikom slanja fotografije uz narudžbu, slobodno možete dovršiti narudžbu bez priložene fotografije, a nakon što primite naš e-mail potvrde narudžbe, pošaljite nam fotografiju ili više njih na isti e-mail.

Održavanje

Za najbolji izgled i izdržljivost, preporučuje se sljedeći način održavanja:

  • proizvod perite na 30 °C s blagim deterdžentima i bez izbjeljivača
  • ne preporučujemo strojno sušenje jer može oštetiti površinu tkanine i printa, sušite ispod 800 Rpm
  • glačajte s unutarnje strane na nižoj temperaturi
  • torbe se mogu kemijski čistiti, ali zbog smjernica o zaštiti okoliša savjetujemo da to izbjegavate ako je moguće

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Zbog skorašnjih blagdana preporučujemo da postere i torbe po narudžbi naručite što prije ukoliko se radi o blagdanskim poklonima kako bi bili nacrtani, izrađeni i dostavljeni prije blagdana.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Broj ljubimaca

1 ljubimac, 2 ljubimca, 3 ljubimca