Pets jastučnica 2

Izrađujemo unikatne i personalizirane jastučnice s likom vaših kućnih ljubimaca. Nakon što priložite fotografije uz narudžbu, biramo predložak i nakon što nacrtamo vašeg ljubimca kreće tisak na platno, krojenje i šivanje ove unikatne ukrasne jastučnice. Ovo je verzija jastučnice čiji je vizual nalik na crtež nacrtan tehnikom olovke.

Naručite božićni poklon na vrijeme! Zbog vremena potrebnog za crtanje, izradu i dostavu za ovaj artikl narudžbe primamo do 30. studenoga.

Od 49.00  (369.19 kn)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0152 Kategorije, kolekcija

Izrađujemo unikatne i personalizirane jastučnice s likom vaših kućnih ljubimaca. Nakon što priložite fotografije uz narudžbu, biramo predložak i nakon što nacrtamo vašeg ljubimca kreće tisak na platno, krojenje i šivanje ove unikatne ukrasne jastučnice. Ovo je verzija jastučnice čiji je vizual nalik na crtež nacrtan tehnikom olovke. Osim toga, nudimo vam mogućnost odabira koliko kućnih ljubimaca želite na jednoj jastučnici. Maksimalan broj ljubimaca je tri.

Proces izrade hdizajn pets jastučnica je kroz nekoliko koraka. Prvi korak je vaša narudžba tijekom koje trebate priložiti fotografije (maksimalno 3) vašeg ljubimca, od kojih ćemo izabrati predložak po kojem ćemo nacrtati jedinstvenu ilustraciju. Prilikom procesa izrade ilustracije vašeg kućnog ljubimca ne koristimo nikakve programe za digitalnu obradu vaših fotografija već su sve ilustracije naš rad. Osim toga, možete nam javiti želite li određenu nijansu za pozadinsku boju (iza ljubimca). Ukoliko nama prepustite odabir, izabrat ćemo komplementarne boje koje će se najbolje slagati s likom vašeg ljubimca.

Nakon što nacrtamo ilustraciju, idući korak je izrada jastučnice. Ilustraciju pripremamo u format za tisak na platno, a nakon što je ilustracija otisnuta, platno se reže i šiva. Na taj način osiguravamo da kompletna površina jastučnice bude oslikana vizualom koji smo pripremili.

Karakteristike hdizajn ukrasnih jastučnica

 • 100% proizvedeno u Hrvatskoj
 • patentni zatvarač
 • tkanina: 100% pamuk, 375 g/m² – Heavy Twill
 • izdržljiva keper tkanina
 • standardne dimenzije: 40 cm x 40 cm ili 50 cm x 50 cm
 • ekološki održivo
 • ispuna nije uključena

Boje na tkanini mogu se malo razlikovati od boje na ekranu. Kako je riječ o izradi i proizvodnji jastučnice po narudžbi (priprema, tisak na platno, krojenje i šivanje te dostava), uobičajeno vrijeme izrade i dostave je od 10 do 15 radnih dana nakon plaćanja narudžbe.

Održavanje

Za najbolji izgled i izdržljivost, preporučuje se sljedeći način održavanja:

 • proizvod perite na 30 °C s blagim deterdžentima i bez izbjeljivača
 • ne preporučujemo strojno sušenje jer može oštetiti površinu tkanine i printa, sušite ispod 800 Rpm
 • glačajte s unutarnje strane na nižoj temperaturi
 • jastučnice se mogu kemijski čistiti, ali zbog smjernica o zaštiti okoliša savjetujemo da to izbjegavate ako je moguće

Dostava

Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Sloveniju (cijena dostave je 15€). Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Naručujete božićni poklon?

Mi smo mali proizvođač i potrebno nam je više vremena da bismo izradili ono što naručite, posebno ako se radi o personaliziranim proizvodima. Stoga, naručite vaše poklone već danas kako biste na vrijeme imali sve spremno za onaj najljepši trenutak – trenutak darivanja. Za pets proizvode (posteri, torbe i jastučnice) te za ostale torbe i jastučnice narudžbe primamo do 30. studenoga. Za ostale art postere koje želite pokloniti vašim najdražima, narudžbe primamo do 10. prosinca.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Broj ljubimaca

1 ljubimac, 2 ljubimca, 3 ljubimca

Odaberite dimenzije jastučnice

40×40 cm, 50×50 cm