Prodano

Kalendar

Želite li saznati kada će nova serija naših već tradicionalnih dizajnerskih kalendara/postera? Predbilježite se na naš newsletter (na dnu stranice) putem kojeg ćemo vas informirati kada će kalendari za 2023. biti dostupni za narudžbe.

Od 190.00 Kn (25.22 €)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0001 Kategorija

Hdizajn kalendar može biti lijep dizajnerski ukras, bilo da se radi o prostoru u kojem se relaksiramo ili pak o prostoru u kojem smo kreativni, u kojem radimo i stvaramo. Dizajnerski kalendar, kao i svi ostali hdizajn posteri, stiže pakiran u tubu koja vrlo lijepo funkcionira i bez dodatnoga umatanja u ukrasni papir te može biti lijep poklon za najdraže.

Možete birati između tri palete boja, a od prošle godine uveli smo još jednu veličinu kalendara – tako možete birati između 50×70 cm i 70×100 cm. Navedene dimenzije odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Dizajnerski kalendar također ima hdizajn suhi žig.

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri i pets tote torbe).

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj.
Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite boju

plava, roza, zelena

Odaberite dimenzije

50×70 cm, 70×100 cm