Kalendar

Nova serija dizajnerskog kalendara (2024. godina) za vaš dom ili ured. Izaberite između tri palete boja i dvije dimenzije i ukrasite svoj interijer našim bestsellerom.

Od 28 

Popust na 2 ili više art postera 20%
SKU0001 Kategorije,

Hdizajn kalendar može biti lijep dizajnerski ukras, bilo da se radi o prostoru u kojem se relaksiramo ili pak o prostoru u kojem smo kreativni, u kojem radimo i stvaramo. Dizajnerski kalendar, kao i svi ostali hdizajn posteri, stiže pakiran u tubu koja vrlo lijepo funkcionira i bez dodatnoga umatanja u ukrasni papir te može biti lijep poklon za najdraže. Svaki mjesec označen je posebnom nijansom boje iz tri palete u kojima smo izradili ove dizajnerske kalendare. Ispod oznaka dana nalazi se kazalo: nijanse svakog mjeseca te popis neradnih dana u 2024. godini.

I ove godine u ponudi su tri palete boja kalendara i dvije dimenzije: 50×70 cm i 70×100 cm. Navedene dimenzije odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni uz dodatnu mat zaštitu. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Dizajnerski kalendar također ima hdizajn suhi žig.

Odaberite boju

plava, roza, zelena

Odaberite dimenzije

50×70 cm, 70×100 cm

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa.

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u neke druge države u Europskoj uniji (Austrija, Belgija, Francuska, Italija, Luksemburg, Njemačka, Nizozemska, Portugal, Slovačka, Slovenija, Švedska), a cijena dostave bit će prikazana u vašoj košarici kada odaberete određenu državu.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.