Kalendar

Nova serija dizajnerskog kalendara za vaš dom ili ured. Izaberite između tri palete boja i dvije dimenzije i ukrasite svoj interijer našim bestsellerom.

Od 26.00  (195.90 kn)

Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0001 Kategorije,

Hdizajn kalendar može biti lijep dizajnerski ukras, bilo da se radi o prostoru u kojem se relaksiramo ili pak o prostoru u kojem smo kreativni, u kojem radimo i stvaramo. Dizajnerski kalendar, kao i svi ostali hdizajn posteri, stiže pakiran u tubu koja vrlo lijepo funkcionira i bez dodatnoga umatanja u ukrasni papir te može biti lijep poklon za najdraže.

I ove godine u ponudi su tri palete boja kalendara i dvije dimenzije: 50×70 cm i 70×100 cm. Navedene dimenzije odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Dizajnerski kalendar također ima hdizajn suhi žig.

Dostava

Dostava je besplatna bez obzira na iznos vaše narudžbe! Rok isporuke je od 5 do 14 radnih dana nakon plaćanja narudžbe. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana).

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite boju

plava, roza, zelena

Odaberite dimenzije

50×70 cm, 70×100 cm