Kalendar

Nova serija dizajnerskog kalendara (2024. godina) za vaš dom ili ured. Izaberite između tri palete boja i dvije dimenzije i ukrasite svoj interijer našim bestsellerom.

Od 28 

Popust na 2-3 art postera 10%
Popust na 4 ili više art postera 20%
SKU0001 Kategorije,

Hdizajn kalendar može biti lijep dizajnerski ukras, bilo da se radi o prostoru u kojem se relaksiramo ili pak o prostoru u kojem smo kreativni, u kojem radimo i stvaramo. Dizajnerski kalendar, kao i svi ostali hdizajn posteri, stiže pakiran u tubu koja vrlo lijepo funkcionira i bez dodatnoga umatanja u ukrasni papir te može biti lijep poklon za najdraže. Svaki mjesec označen je posebnom nijansom boje iz tri palete u kojima smo izradili ove dizajnerske kalendare. Ispod oznaka dana nalazi se kazalo: nijanse svakog mjeseca te popis neradnih dana u 2024. godini.

I ove godine u ponudi su tri palete boja kalendara i dvije dimenzije: 50×70 cm i 70×100 cm. Navedene dimenzije odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni uz dodatnu mat zaštitu. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Dizajnerski kalendar također ima hdizajn suhi žig.

Dostava

Sve pošiljke od početka 2024. godine šaljemo GLS-om, našom novom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Austriju, Njemačku i Sloveniju (cijena dostave je 10€).

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite boju

plava, roza, zelena

Odaberite dimenzije

50×70 cm, 70×100 cm