7. prosinca 2021.

Radosno vrijeme darivanja

Blagdansko vrijeme je vrijeme darivanja kada s bližnjima dijelimo sreću i veselje. Vrijeme je to kada, birajući poklone za najdrže, vašim narudžbama možete podržati hdizajn, ali i brojne druge male hrvatske brendove.

Ovih dana proslavili smo drugi rođendan našeg hdizajna. Veseli nas i zahvaljujemo svim medijima koji su kroz proteklu godinu pisali o nama. Čast nam je da naš mali brend prepoznaju novinari, ali osobito smo sretni što brojimo sve više vas kupaca koji nam svakom vašom narudžbom šaljete veliku poruku podrške.

Također smo posebno ponosni na naša dva nova proizvoda koja su vrlo brzo postali bestselleri – glagoljica (zlatna, crna i plava) i dvanaestlisni kalendar za 2022. godinu s dvanaest jedinstvenih cvjetnih ilustracija. Oba proizvoda smo dugo planirali i dugo na njima radili i veseli nas što su tako lijepo prihvaćeni od vas koji nas pratite.

Kalendar 12/2022

Kako nam se bliži vrijeme blagdana, a nova godina kuca na vrata, sve veći broj vas odlučio je hdizajn poster ili dizajnerski kalendar pokloniti vašim najdražima. Stoga smo odlučili i ove godine, kroz mjesec prosinac, sve naše artikle zapakirati u ukrasne, blagdanske omote. Vjerujemo da će razveseliti one kojima darujete naše proizvode, a vjerujemo da ćete i vi uživati u otpakiravanju ukoliko ste odlučili hdizajn poster ili kalendar pokloniti – sebi! Kraj godine je dobra prilika da nagradimo i sami sebe.

Blagdansko vrijeme je vrijeme darivanja kada s bližnjima dijelimo sreću i veselje. Vrijeme je to kada, birajući poklone za najdraže, vašim narudžbama možete podržati hdizajn, ali i brojne druge male hrvatske brendove.

Blagdansko vrijeme je vrijeme darivanja kada s bližnjima dijelimo sreću i veselje. Vrijeme je to kada, birajući poklone za najdraže, vašim narudžbama možete podržati hdizajn, ali i brojne druge male hrvatske brendove. S jedne strane nabavit ćete originalan poklon, a s druge dati puno vjetra u jedra nama kreativcima koji svojim proizvodima želimo svijet učiniti ljepšim mjestom.

Hvala vam još jednom što nas pratite i želimo vam sretne blagdane i novu 2022. godinu!

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici