31. kolovoza 2020.

Predstavljamo vam naše nove hdizajn tube

Napokon smo si ispunili želju i poboljšali izgled tuba u kojima dostavljamo naše dizajnerske plakate. Bitno nam je kako izgledaju naši vizuali i bitno nam je da sigurno stignu do vašeg doma. Ali, osim toga, bitno nam je da pakiranje…

Napokon smo si ispunili želju i poboljšali izgled tuba u kojima dostavljamo naše dizajnerske plakate. Bitno nam je kako izgledaju naši vizuali i bitno nam je da sigurno stignu do vašeg doma. Ali, osim toga, bitno nam je da pakiranje prati naš dizajn i da ne bude tek obično i zapostavljeno sredstvo dostave, već da pokaže ono što i kako radimo. Na prvi pogled.

Kako je riječ o papiru, naši plakati imaju dupli omot – zaštitu od vlage i dodatni omot od bijelog papira na kojemu je naljepnica s vizualom našeg logotipa. Sve to, s računom i karticom zahvale, stavljamo u naše nove crne tube na kojima se nalazi posebno dizajnirana bijela naljepnica s vašom adresom.

Nove hdizajn tube

U prvoj godini u kojoj smo pokrenuli prodaju naših plakata, drago nam je što korak po korak ispunjavamo naše ideje. Ima ih još. A svima vama hvala na lijepim riječima, podršci, e-mailovima, porukama na društvenim mrežama i narudžbama. Sve nam je to poticaj da u budućnosti budemo još kreativniji i bolji.

Uživajte u unboxingu!

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici