19. prosinca 2019.

Potpuno drugačiji kalendar

Sve je početlo 2017. godine kada sam odlučio spojiti dvije stvari – kalendarsku godinu i formu plakata.

Svi smo nekako naviknuti na tiskane kalendare s kojih se tek iščitavaju imendani, a najčešće se lijepe na unutarnju stranu vrata kuhinjskog elementa, a digitalni kalendari, koji su u našim mobitelima i računalima uvijek nadohvat ruke, služe nam u praktičnom smislu riječi (primjerice kada nas zanima na koji dan pada određeni praznik i kako ga spojiti s vikendom).

Zbog svega navedenoga odlučio sam formu kalendara pretvoriti u nešto što može biti ukras u našem domu, u kutku u kojem čitamo najdražu knjigu, iznad radnog stola, na velikom bijelom zidu u blagovaonici… Želio sam da kalendar bude prije svega dizajnerski poster koji će tek pažljivijim promatranjem otkriti kako je riječ o danima i mjesecima nove godine.

Te prve godine napravio sam kalendar u zelenim nijansama koje zapravo jako dobro pristaju u većinu prostora. Naime, zelena boja je organska, prirodna, opuštajuća boja. A zeleni kalendar odlično pristaje u kutku u kojem primjerice imate sobnu biljku, zanimljivu fotelju ili radni stol.

Zeleni kalendar je, dakle, bio probijanje leda. Nakon toga dodao sam još dvije boje u ponudu – pastelno roza i plavu koje su se nekako nametnule redizajnom hdizajn logotipa koji upravo u sebi sadrži te dvije boje.

I za 2020. godinu su u ponudi sva tri postera koji mogu biti ukras u vašem domu ili uredu, a također su odličan poklon za nadolazeće blagdane. Dizajnerski hdizajn kalendar, kao i svi ostali hdizajn posteri, stiže pakiran u tubu koja vrlo lijepo funkcionira i bez dodatnoga umatanja u ukrasni papir, a može biti divan poklon za najdraže.

Želim vam sretnu okruglu 2020. godinu!

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici