22. listopada 2023.

Kreativna suradnja: Journal September Box x hdizajn

I ove jeseni poznati hrvatski portal Journal.hr pripremio je September Box, malu kutiju iznenađenja, a mi smo se s oduševljenjem odazvali njihovu pozivu da napravimo dizajn za tu priliku.

I ove jeseni poznati hrvatski portal Journal.hr pripremio je September Box, malu kutiju iznenađenja, a mi smo se s oduševljenjem odazvali njihovu pozivu da napravimo dizajn.

Tom prigodom Journal.hr objavio je intervju s nama te smo na taj način predstavili svoj rad i naš dizajnerski studio široj publici. Osim toga, opisali smo i koja je bila ideja kada smo radili dizajn za kutiju. “Rad na ovom projektu omogućio nam je da prenesemo dio jesenske atmosfere kroz naš dizajn. Kao glavni element našeg vizuala ipak nismo uzeli jesenske simbole „na prvu“ (npr. lišće) već smo u jesenskim tonovima prikazali zanimljivi oblik cvijeća koji tehnikom podsjeća na ulje na platnu. Rascvjetale biljke govore drugu priču o jeseni koja, nakon godišnjih ljetnih odmora predstavlja novi početak, novu energiju… Baš poput cvijeća…“

Rad na ovom projektu omogućio nam je da prenesemo dio jesenske atmosfere kroz naš dizajn. Zadovoljstvo nam je surađivati s partnerima koji dijele našu strast prema umjetnosti i lijepim stvarima.

U razgovoru za Journal spomenuli smo i neke naše osnovne principe i vrijednosti u radu: minimalizam, umjetnički pristup i pristupačnost. „Minimalizam nam omogućuje da se usredotočimo na suštinske elemente dizajna, stvarajući tako čiste i elegantne komade. Umjetnički pristup donosi kreativnost i nadasve smisao u naš rad, dok pristupačnost osigurava da naši proizvodi budu dostupni svima.“

Cijeli intervju možete pročitati na Journal.hr.

Fotografija: Martina Movrić, Journal.hr
Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici