10. listopada 2022.

Upoznajte naš novi proizvod – dizajnerske pets torbe

Pets tote torbe su poseban proizvod. Svaka torba izrađena je po narudžbi i ne postoje dvije iste. Ono na što smo posebno pazili je kvaliteta proizvoda te da naš proizvod od početka do kraja bude proizveden u Hrvatskoj.

S ponosom smo nedavno na našem shopu predstavili novi dizajnerski proizvod koji je u samo nekoliko dana osvojio srca svih onih koji posebno ljubav gaje prema kućnim ljubimcima. Nakon pets postera odlučili smo naše unikatne crteže pasa, mačaka i ostalih kućnih ljubimaca prezentirati i na tote torbama. Time smo dodatno obogatili našu rubriku posvećenu kućnim ljubimcima, a po prvi puta predstavili hdizajn proizvod koji nije na papiru.

Pets tote torbe su poseban proizvod. Svaka torba izrađena je po narudžbi i ne postoje dvije iste. Ono na što smo posebno pazili je kvaliteta proizvoda te da naš proizvod od početka do kraja bude proizveden u Hrvatskoj.

Hdizajn pets tote torbe odlične su i kao originalan poklon za vama dragu osobu. Sigurno poznajete nekoga tko ima psa, mačku ili neku drugu životinju koja mu ima posebno mjesto u srcu.

U prvom koraku crtamo ilustraciju koja je glavni dio dizajna torbe. Pri tome nam kao predložak služe fotografije koje nam kupci pošalju uz narudžbu. Posebnu pažnju pridajemo detaljima na ljubimcima kako bi crtež u konačnici bio što vjerniji prikaz vašeg ljubimca. Nakon što nacrtamo ilustraciju, kreće dizajn same torbe, biranje komplementarnih boja za pozadinu i ručke torbe, a nakon toga kreće tisak na platnu. Idući korak je krojenje i šivanje samog platna kako bismo na kraju dobili konačan proizvod.

Pets torbe su vrlo kvalitetne, izrađene od stopostotnog pamuka, izdržljive tkanine u platno vezu, ekološki održive, a dimenzije su 38 x 45 centimetara, dužine ručke 80 centimetara.

Hdizajn pets tote torbe odlične su i kao originalan poklon za vama dragu osobu. Sigurno poznajete nekoga tko ima psa, mačku ili neku drugu životinju koja mu ima posebno mjesto u srcu. Ukoliko joj želite pokloniti poseban poklon, iznenadite ju ovim jedinstvenim proizvodom. A trebamo li pritom napomenuti kako nam se božićno vrijeme sve više približava?

Naručite svoju pets torbu OVDJE.

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici