19. siječnja 2024.

Kako napraviti
 svoj art wall? Otvorili smo rubriku samo za to!

Kombinacija dizajnerskih postera ima ogroman utjecaj na cjelokupan izgled i osjećaj vašeg doma ili radnog mjesta.

Ako niste svjesni koliki utjecaj art posteri mogu imati na povezivanje i upotpunjavanje interijera, pročitajte ovaj članak. Pružit će vam uvjerljive razloge zašto su art posteri važni u dizajnu interijera, s posebnim naglaskom na izradu art wallova koje od sada imamo na našem shopu u posebnoj rubrici.

Odabir palete boja

Dizajniranje interijera od početka može biti izazovan proces, posebice kada je u pitanju odabir palete boja – osnovnog temelja boja za određenu sobu. Jedan od izazova može proizaći iz beskrajne raznolikosti nijansi i brandova boje dostupnih na tržištu. Pogotovo ako često mijenjate, odnosno bojite zidove, to može postati skupo i stresno. Naš savijet je da zidovi vašeg interijera budu u što neutralnijim bojama. Tako ćete dodatkom određenog komada namještaja u akcentnoj boji ili zanimljivom kombinacijom hdizajn postera na zidu, oživjeti vaš prostor.

Art wall kao fokalna točka interijera

Osnovno pravilo dizajna interijera zahtijeva da svaka soba ima fokalnu točku, element koji automatski privlači pažnju promatrača. Fokalne točke su ključne ne samo za estetiku već i za marketinški aspekt kod prodaje nekretnina, usmjeravajući pažnju potencijalnih kupaca. Ako su ispravno postavljene, fokalne točke čak mogu odvratiti pažnju od manje atraktivnih aspekata doma.

Prilikom izrade art walla u vašem interijeru možete se odlučiti za određenu tematiku te kombinirati razne dimenzije primjerice isključivo cvjetnih ili apstraktnih motiva postera ili možete napraviti kombinaciju raznih tema te stvoriti jednu dinamičnu priču na zidu.

Upravo zid na kojem ste smjestili kombinaciju raznih dimenzija i vizuala naših dizajnerskih postera može lako poslužiti kao fokalna točka sobe. Prilikom odabira art postera kao fokalne točke, uvijek razmislite o veličini. Ako su premali, mogu biti zanemareni u odnosu na okolni namještaj, dok preveliki posteri mogu djelovati kao smetnja. Idealno je izmjeriti veličinu zida i namještaja kako biste stvorili sliku o tome je li vam potrebna manja ili veća kombinacija art postera. U našoj rubrici Art walls predstavljamo vam upravo naše kombinacije u interijeru kako biste lakše mogli vidjeti kako određeni posteri funkcioniraju u određenom prostoru.

Koju priču želite imati na zidu?

Na našem shopu tematski nudimo razne postere – od onih koji su minimalistički, moderni, do onih cvjetnih ili onih s realnijim ilustracijama. Prilikom izrade art walla u vašem interijeru možete se odlučiti za određenu tematiku te kombinirati razne dimenzije primjerice isključivo cvjetnih ili apstraktnih motiva postera ili možete napraviti kombinaciju raznih tema te stvoriti jednu dinamičnu priču na zidu. Kombinacijom boja postera lako ćete ostvariti željeni dojam, bilo da želite stvoriti neutralnu i neupadljivu galeriju, ili pak galeriju koja će življim bojama podići neutralan interijer.

Premalo je premalo

Danas se mnogi vode minimalističkom idejom prilikom uređenja interijera. Ipak, treba imati na umu da prazna i jednostavna soba u primjerice bijeloj boji zidova i namještaja može ostaviti dojam neugodnosti ili stvoriti dojam kao da ste u čekaonici neke tek otvorene privatne klinike. Srećom, određenim detaljima ju možete oživjeti. Jedan od načina je postavljanje art postera na prazan zid kojima može pretvoriti neprivlačan prostor u nešto potpuno, zanimljivo te u interijer s art potpisom. Vjerujemo da će vam naša nova rubrika u kojoj predstavljamo naše art wall kombinacije biti inspiracija i pomoći vam da transformirate funkcionalni prostor u nešto elegantno i stilizirano, bez obzira jeste li vlasnik prostora ili se profesionalno bavite uređenjem interijera.

Interijer s potpisom

Hdizajn posteri mogu biti ne samo važan element dizajna interijera već i investicija u vaš prostor. Kombinacija dizajnerskih postera ima ogroman utjecaj na cjelokupan izgled i osjećaj vašeg doma ili radnog mjesta. Art wall može stvoriti fokalnu točku, popuniti bezličan interijer, dodati temu i dinamiku prostoru, otkriti vašu osobnost, čak i pobuditi određene emocije.

Istražite našu novu rubriku Art walls i slobodno nam se javite s vašim željama kako bismo u danima koji dolaze stvorili neke nove art priče i kombinacije postera za vaše interijere.

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici