30. studenoga 2020.

Adventsko darivanje i jedno veliko hvala

Prije točno godinu dana krenuli smo s našom online trgovinom. Bilo je to uoči božićnih blagdana i samo mjesec dana prije 2020. za koju ni u primisli nismo imali da će nam promijeniti živote, da će se u toj godini…

Prije točno godinu dana krenuli smo s našom online trgovinom. Bilo je to uoči božićnih blagdana i samo mjesec dana prije 2020. za koju ni u primisli nismo imali da će nam promijeniti živote, da će se u toj godini Hrvatska i svijet boriti s pandemijom, da će Zagreb zadesiti jak potres, da ćemo se naći u lockdownu, da će maske na licu postati nešto potpuno normalno, a fizička distanca tužna svakodnevica…

Ipak, kako se približavamo kraju ove godine, pomalo se budi optimizam da će se svijet za koji mjesec vratiti u normalu. I silno se veselimo toj 2021. godini. A mi u hdizajnu zahvalni smo i na ovoj godini i želimo to podijeliti s vama.

Bez obzira na sve ovogodišnje probleme, napravili smo jedan veliki korak i već danas mnogi od vas na zidovima imaju hdizajn dizajnerske plakate. Kada smo pokretali ovaj projekt nismo znali kakva će biti vaša reakcija. A kada su krenule narudžbe, svaki put iznova doživljavali smo veliku zahvalnost prema svima vama i ponos da se nešto što izrađujemo vlastitim rukama sada nalazi u vašem domu, postaje dio vašeg interijera ili pak lijep poklon kojeg ste poklonili vama dragoj osobi. Svaka vaša narudžba tijekom ove ne baš lake godine nama je bila veliki poticaj da nastavimo dalje, da planiramo, da osmišljavamo nove vizuale, crtamo, pakiramo, šaljemo…

Svaki put iznova doživljavali smo veliku zahvalnost prema svima vama i ponos da se nešto što izrađujemo vlastitim rukama sada nalazi u vašem domu!

Mnogi kažu da je ovo blagdansko razdoblje najljepše u godini. Ove godine bez velikih okupljanja, adventskih sajmova, prepunih kafića, kao da smo „osuđeni“ na boravak u vlastitom domu. Pa kad je već tako, neka naši domovi budu ovih blagdana najljepše oaze mira i zadovoljstva za sve nas.

Kako bismo vam dodatno zahvalili što ste proživjeli ovu godinu s nama, što nas pratite i podržavate naš rad, na našem Instagram profilu organizirali smo adventsko darivanje te ćemo kroz četiri tjedna podijeliti četiri hdizajn plakata. Neka i to bude jedan naš mali doprinos da naše domove ovih blagdana učinimo posebnima.

Želimo vam još jednom na kraju reći veliko hvala te poželjeti da vi i vaši najbliži ostanete zdravi i provedete sretne blagdane. I ne propustite naše adventsko darivanje! Vidimo se na našem Instagram profilu – @hdizajn!

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici