Novo

Brežuljci

Poster s ilustracijom koja odiše spokojem i harmonijom, s detaljima koji pozivaju na promišljanje i maštovito putovanje kroz prirodne ljepote. Neočekivane nijanse doprinose osjećaju čuda i čarolije u ovoj idiličnoj sceni.

Od 20 

Popust na 2-3 art postera 10%
Popust na 4 ili više art postera 20%
SKU0176 Kategorije,

Poster s ilustracijom koja prikazuje idiličan pejzaž brežuljaka, gdje se priroda stopila s živopisnim detaljima, stvarajući sliku punu detalja. Glavni fokus su brežuljci na kojima se nalaze zanimljivi detalji – od kućica koje čine mala naselja, drvoreda do ilustracija raznih životinja. Ovce dodaju notu pastoralne ljepote, čineći scenu slikovitom i prirodnom. U blizini njih mačka se igra s pticama na način koji izgleda gotovo bajkovito, a veseli pas trči za loptom, stvarajući scenu radosti i dinamike. Na nebu, koje je prošarano bijelim oblacima, prikazali smo pticu u letu.

Poster odiše spokojem i harmonijom, s detaljima koji pozivaju na promišljanje i maštovito putovanje kroz prirodne ljepote. Neočekivane nijanse doprinose osjećaju čuda i čarolije u ovoj idiličnoj sceni.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Možete izabrati između tri dimenzije postera, s posteri imaju bijeli obrub oko ilustracije.

Dostava

Sve pošiljke od početka 2024. godine šaljemo GLS-om, našom novom partnerskom kurirskom službom. Cijena dostave na području Hrvatske je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 30€. Za narudžbe do 30€ cijena dostave je 5€. Osim toga, ukoliko živite u Zagrebu, nudimo opciju osobnog preuzimanja paketa. Trenutno osim Hrvatske dostavljamo i u Austriju, Njemačku i Sloveniju (cijena dostave je 10€).

Rok isporuke je od 5 do 10 radnih dana. Naime, sve naše postere izrađujemo po narudžbi čime kontroliramo kvalitetu tiska. Isto tako, nešto duže vremensko razdoblje potrebno je za izradu i isporuku postera i tote torbi čiji je vizual jedinstven i određen narudžbom (primjerice pets posteri - 7 do 14 radnih dana i pets tote torbe - 10 do 20 radnih dana). Za dostavu izvan Hrvatske moguće je nešto duže vrijeme.

Ukoliko vam je potreban kraći rok za isporuku, molimo vas da nas kontaktirate prije narudžbe kako bismo dogovorili mogućnost brže dostave.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Hdizajn posteri i ostali naši artikli osmišljeni su i proizvedeni u Hrvatskoj. Svakom vašom narudžbom podupirete naš mali hrvatski brend i zbog toga smo vam neizmjerno zahvalni.

Odaberite dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm

Odaberite boju

plava, zelena, narančasta