24. rujna 2021.

Soba x hdizajn

Među brojnim brendovima u SOBI su primjerice Hetkinen, Stan Edition, ABS objects, Valeria Vasi, Kaweco, a čast nam je što smo i mi kao hdizajn dio te lijepe priče.

Fotografije: Mario Dobrečević

U Zagrebu je na prijelazu iz ljeta u jesen svjetlost dana ugledao novi projekt vrijedan pažnje za sve ljubitelje dizajna i lijepih stvari, a predstavljen je u Orisu u ponedjeljak 20. rujna. Riječ je o online platformi i shopu pod imenom SOBA koja među svojim virtualnim zidovima funkcionira kao uređena kolekcija dizajnera i umjetnika.

Među brojnim brendovima u SOBI su primjerice Hetkinen, Stan Edition, ABS objects, Valeria Vasi, Kaweco, a čast nam je što smo i mi kao hdizajn dio te lijepe priče. „Prilikom pomnog biranja dizajnera, umjetnika i obrtnika koje sam htio vidjeti kao dio asortimana SOBE, hdizajn grafike/posteri bile su mi prve na mislima“, kaže Mario Vurdelja, produkt dizajner i osnivač SOBE. Dodaje kako zbog svoje jednostavnosti, nenametljivih motiva i priče koju svaki poster nosi kao jedinstveno umjetničko djelo dostupno široj publici, hdizajn ima mjesta u baš svakoj SOBI.

„Sjećam se jednog razgovora s Hrvojem gdje sam mu predstavio projekt SOBE i uz mali crni konobarski blok papira zapisivao crtice naše priče. Ono što sam podvukao u tom bloku je rečenica koja ide ovako nekako: Znaš kako se ljudi brzo zasite grafika i vole promjene u svojim domovima? E pa, zato smo Josko i ja pristupili posterima tako da uz pristupačnu cijenu, pružimo kvalitetu vizuala koje kupac može mijenjati sezonski bez velike ‘srcobolje’ i financijskih premišljanja”, prisjeća se Mario.

Promjena, jednostavnost, kvaliteta i upečatljivi vizuali. – To su riječi koje sam zapamtio i vežem ih uz hdizajn i njihov rad. Iako SOBA nema zidove jer je za sad digitalna platforma, virtualni zidovi SOBE u svojoj ponudi će ponosno predstavljati radove ovog kreativnog dua.

„Promjena, jednostavnost, kvaliteta i upečatljivi vizuali. – To su riječi koje sam zapamtio i vežem ih uz hdizajn i njihov rad. Iako SOBA nema zidove jer je za sad digitalna platforma, virtualni zidovi SOBE u svojoj ponudi će ponosno predstavljati radove ovog kreativnog dua, a što nam budućnost donosi, neka ostane mala tajna. Every SOBA has a secret. Our is kept with hdizajn“, kaže Mario.

Mi možemo samo dodati kako smo ponosni na ovu suradnju i veselimo se novim idejama i inspiracijama koje će dolaziti iz SOBE, a koju možete posjetiti u bilo koje doba dana na adresi soba.hr. Uživajte!

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici