21. ožujka 2020.

Pridružujemo se apelu #ostanidoma

Zbog odgovornosti i mjera opreza vezanih uz COVID-19, odlučili smo do daljnjeg obustaviti narudžbe, tiskanje i dostavu naših plakata. Trenutno nam je jedino važno da ostanete zdravi i sigurni.

Svijet nam se mijenja pred očima. Suočeni s virusom koji je zatvorio brojne države i gradove, koji prijeti našem zdravlju i koji predstavlja veliku opasnost posebno za starije i one narušenog zdravstvenog stanja, potrebno je slušati preporuke i naređenja stručnjaka i nadležnih institucija koje ovih dana apeliraju svima da ostanu kod kuće kako bi ublažili širenje virusa.

Zbog odgovornosti i mjera opreza vezanih uz COVID-19, odlučili smo do daljnjeg obustaviti narudžbe, tiskanje i dostavu naših plakata. Trenutno nam je jedino važno da ostanete zdravi i sigurni. Plakati mogu pričekati, zar ne?

Mi ćemo ovo vrijeme iskoristiti za izradu novih ilustracija koje ćemo vam prezentirati na našoj stranici, premda su narudžbe trenutno onemogućene. Želimo na ovaj virtualan način, na ovoj web stranici te na mrežama Instagramu i Facebooku, ostati uz vas, a kroz naše radove i dalje promovirati ljepotu umjetnosti i ljepotu življenja. Premda zatvoreni, svaki u svom domu, uz pomoć interneta možemo biti blizu.

Ako to do sada niste, zapratite hdizajn na Instagramu i Facebooku i predbilježite se na naš newsletter (na dnu stranice). I ne zaboravite, ostankom kod kuće čuvamo svoje i zdravlje ljudi koji nas okružuju. Hvala na razumijevanju i puno vas volimo!

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici