31. siječnja 2021.

Posteri za zid i super popust za mjesec ljubavi

Kao znak zahvalnosti i velike simpatije prema svima vama, odlučili smo vam pokloniti popust od 30% na sve narudžbe u kojima su dva ili više plakata.

Veljača je mjesec ljubavi i zaljubljenih, vrijeme kad možda više nego inače želimo pokazati onima koje volimo koliko nam je stalo i koliko nam puno znače u životu. Stoga smo odlučili u ovom mjesecu napraviti akciju kroz koju ćemo i mi, na ovaj virtualni način, izraziti ljubav i zahvalnost.

Hdizajn je naš projekt koji je nastao iz ljubavi prema dizajnu i uređenju prostora. Rođen je iz želje da u svoj, a kasnije i u vaš osobni prostor unesemo malo kreative, radosti i umjetnosti. Nakon nešto više od godinu dana postojanja, možemo reći da ostvarujemo naše ciljeve sudeći po vašoj podršci koja nas potiče da idemo dalje i razvijamo se izvan naša četiri zida. Ponosni smo i neizmjerno zahvalni što su naši dizajnerski plakati pronašli svoj novi dom na brojnim adresama diljem Hrvatske.

Kao znak zahvalnosti i velike simpatije prema svima vama, odlučili smo vam u ovom mjesecu ljubavi pokloniti popust od 30% na sve narudžbe u kojima su dva ili više plakata. Nakon što u košaricu stavite minimalno dva hdizajn plakata, u vašoj košarici prikazat će se popusta od 30% uz svaki artikl. Akcija vrijedi kroz cijeli mjesec, odnosno do 28. veljače 2021. godine, a dostava je besplatna!

Uz ovaj tekst donosimo nekoliko naših preporuka za kombinacije koje možete i vi iskorisiti na vašim zidovima te tako osvježiti svoj dom na početku ove 2021. godine. Ponudu svih naših dizajnerskih plakata pogledajte OVDJE, a novost je da smo na shopu uveli i filtriranje proizvoda po dimenzijama, kategoriji/tematici te bojama.

Osim toga, podsjećamo kako uz 30% popusta možete dodatno uštedjeti na način da se pretplatite na naš newsletter (na dnu stranice), a na e-mail će vam stići barkod za popust od dodatnih 10%.

Sretna veljača!

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici