1. prosinca 2019.

Novi početak

Jako sam sretan da se otvaranje hdizajn projekta dizajnerskih plakata poklopilo s ovim blagdanskim vremenom. Već dugo radim na ovom projektu. Zapravo, u glavi mi je još od onog trenutka kada sam krenuo s dizajniranjem kalendara/plakata prije nekoliko godina.

Kada sam prvi puta krenuo u opsežnu renovaciju stana, želio sam sve obojati u bijelo, izbaciti suvišne stvari, olakšati si održavanje stana i pročistiti kvadrate od nepotrebnih detalja. No, kada sam završio, shvatio sam da sve izgleda previše nedovršeno, kataloški, bez puno osobnosti. Tada su mi pale na pamet dvije stvari – biljke i slike na zidu. Za biljke sam se lako snašao. No, pravi problem je bilo pitanje – što staviti na zid?

Kako sam grafički dizajner, a crtanjem se bavim od malih nogu, uzeo sam stvar u svoje ruke i povezao grafički dizajn i crtanje. I tako je polako krenuo projekt hdizajn plakata.

Prošlih mjeseci puno sam se bavio tehničkim stvarima oko izrade nove stranice koju vam sada predstavljam. A sada je vrijeme za sadržaj. Osim novih plakata koji će ovih dana biti stavljeni u web shop, tu je i proširenje hdizajn tima. Više nije one man show. Na hdizajnu ćete moći uživati u ilustracijama nadarenog Joska Martinovića. Ja već uživam i izuzetno mi je drago da smo zajedno ostvarili ovaj projekt.

Osim toga, tu će biti i tekstova u rubrici blog u kojoj sada čitate i ovaj tekst. Neće tu biti samo tekstova o plakatima, već i osobnijih tekstova o dizajnu, interijerima i ljepoti življenja. Naime, plakati su tu upravo da bi uljepšali svoju svakodnevicu, životni ili radni prostor ili razveselili nekog poklanjajući mu tubu s hdizajn plakatom.

Zapratite hdizajn na društvenim mrežama, predbilježite se na newsletter i slobodno nas kontaktirajte. Zahvalni smo vam na svakoj vašoj pažnji i svakoj posjeti ovog našeg virtualnog art studija. Uživajte u prosincu!

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici