Darujte dizajnerski poster

Hdizajn posteri mogu biti tri stvari u jednom - poseban i neočekivan poklon, lijep ukras u interijeru osobe koju darujete poster te trajni podsjetnik na vas.

Poster kao poklon

Rođendani, imendani, blagdani… Često se pitamo što darovati nekome za nama i njima važne datume. – Mi imamo odgovor! Darujte im postere. Oni će na zidu osobe kojoj ih darujete biti lijep ukras u interijeru, ali i trajni podsjetnik na vas.
Naši posteri dolaze u lijepom pakiranju ( crnoj elegantnoj tubi), a tijekom narudžbe u rubrici “Napomena uz narudžbu” (koja se nalazi na mjestu gdje pišete osobne podatke, adresu i slično) upišite ime i tekst koji želite da tiskamo na hdizajn poklon kartici.
Tijekom narudžbe također možete u napomenu upisati i dodatnu adresu osobe kojoj poklanjate poster ako želite da pošaljemo poster u vaše ime. Pošiljka će biti poslana preporučeno na ime osobe kojoj želite darovati poster uz posebnu hdizajn poklon karticu na kojoj će pisati i vaše ime.
Ukoliko imate dodana pitanja, slobodno nas kontaktirajte OVDJE.

Jedna poslovica kaže - Dobrota u riječima stvara povjerenje. Dobrota u mislima stvara dubinu. Dobrota u davanju stvara ljubav.

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici