Darujte dizajnerski poster

Hdizajn posteri mogu biti tri stvari u jednom - poseban i neočekivan poklon, lijep ukras u interijeru osobe koju darujete poster te trajni podsjetnik na vas.

Poster kao poklon

Rođendani, imendani, blagdani… Često se pitamo što darovati nekome za nama i njima važne datume. – Mi imamo odgovor! Darujte im postere. Oni će na zidu osobe kojoj ih darujete biti lijep ukras u interijeru, ali i trajni podsjetnik na vas.
Naši posteri dolaze u lijepom pakiranju ( crnoj elegantnoj tubi), a tijekom narudžbe u rubrici “Napomena uz narudžbu” (koja se nalazi na mjestu gdje pišete osobne podatke, adresu i slično) upišite ime i tekst koji želite da tiskamo na hdizajn poklon kartici.
Tijekom narudžbe također možete u napomenu upisati i dodatnu adresu osobe kojoj poklanjate poster ako želite da pošaljemo poster u vaše ime. Pošiljka će biti poslana preporučeno na ime osobe kojoj želite darovati poster uz posebnu hdizajn poklon karticu na kojoj će pisati i vaše ime.

Poklon bon

Ako ste pak u potrazi za originalnim poklonom u zadnji trenutak ili biste željeli nekome pokloniti nešto iz našeg asortimana, ali se primjerice ne možete odlučiti za određeni vizual postera ili dimenzije, hdizajn poklon bon može biti idealno rješenje. Proces je jednostavan. Odaberite od ponuđenih opcija željeni iznos za vaš poklon bon. Nakon što obavite narudžbu, a nama stigne uplata, na Vaš e-mail dobit ćete prekrasan poklon bon veličine A4 kojega potom odmah možete isprintati ili poslati e-mailom dragoj osobi kojoj je poklon namijenjen. Jednostavno i brzo! Narudžbu poklon bona možete napraviti OVDJE.
Ukoliko imate dodana pitanja, slobodno nas kontaktirajte OVDJE.

Jedna poslovica kaže - Dobrota u riječima stvara povjerenje. Dobrota u mislima stvara dubinu. Dobrota u davanju stvara ljubav.

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Nema proizvoda u košarici Nema proizvoda u košarici