Novo

Robert Sever x hdizajn

Vizual pod imenom Fantasia, koji se nalazi na ovom posteru dimenzija 50×70 cm, kreativna je priča u kojoj smo u suradnji s Robertom Severom napravili novu dizajnersku cjelinu.

210.00 Kn

Obriši
Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0074 Kategorija

Dizajnerski poster koji je dio suradnje renomiranog hrvatskog modnog brenda Robert Sever i nas iz hdizajna. Vizual pod imenom Fantasia, koji se nalazi na ovom posteru dimenzija 50×70 cm, kreativna je priča u kojoj smo u suradnji s Robertom Severom napravili novu dizajnersku cjelinu. Ilustracija je stvarana kroz visual diary, odnosno na način da je svakog dana dobivala novi oblik tako da ju nastavljao crtati drugi autor. Vizual predstavlja snagu žene, žensku podsvijest i misaono putovanje kroz snove.

Osim na našim posterima, vizual se proteže i na modnu kolekciju Fantasia koja je također rezultat suradnje Roberta Severa i hdizajna (na jaknama, torbama, košuljama..), o čemu više možete doznati na stranici brenda Robert Sever.

Poster Fantasia stiže pakiran u tubu, a papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu.

Dimenzije

50×70 cm

Verzija

Negativ, Pozitiv