Pets posteri

Izrađujemo personalizirane postere vaših kućnih ljubimaca po fotografiji koju nam pošaljete uz narudžbu.

Od 290.00 Kn

Obriši
Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0050 Kategorija

Nova ponuda unikatnih hdizajn postera za sve ljubitelje umjetnosti i kućnih ljubimaca. Izrađujemo personalizirane postere vaših kućnih ljubimaca po fotografiji koji nam pošaljete uz narudžbu. Uz odabir veličine postera te vrste ovisno o tome želite li poster s paspartuom ili bez njega, nudimo vam mogućnost uploadanja do tri fotografije vašeg voljenog kućnog ljubimca od kojih ćemo izabrati predložak po kojem ćemo izraditi jedinstvenu ilustraciju za vaš hdizajn pets poster.

Hdizajn poster stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine postera odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sva tri formata možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom u dimenzijama: za postere 50×70 cm – 3 cm, 40×50 cm – 2,5 cm, 30×40 cm – 2 cm.

S obzirom da je riječ o unikatnim posterima koje izrađujemo po narudžbi i predlošku koji nam pošaljete uz narudžbu, potrebno je određeno vremensko razdoblje za izradu s obzirom na broj naručenih postera. Uobičajeno vrijeme izrade i dostave postera je od 7 do 14 dana. Ukoliko želite da u pozadinu vašeg omiljenog kućnog ljubimca stavimo određenu boju molimo vas da nam to naznačite u napomeni na dnu narudžbe na stranici na kojoj ispunjavate podatke za dostavu. Ukoliko imate problem prilikom slanja fotografije uz narudžbu, slobodno možete dovršiti narudžbu bez priložene fotografije, a nakon što primite naš e-mail pošaljite nam fotografiju ili više njih putem e-maila.

Proizvedeno u Hrvatskoj.
Poštarina je besplatna.

Dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm

Paspartu

Bez paspartua, S paspartuom