Pets plakati

Izrađujemo personalizirane plakate vaših kućnih ljubimaca po fotografiji koju nam pošaljete uz narudžbu.

Od 290.00 Kn

Obriši
Želim Dodavanje u popis želja Dodano na listu želja
SKU0050 Kategorija

Nova ponuda unikatnih hdizajn plakata za sve ljubitelje umjetnosti i kućnih ljubimaca. Izrađujemo personalizirane plakate vaših kućnih ljubimaca po fotografiji koji nam pošaljete uz narudžbu. Uz odabir veličine plakata te vrste ovisno o tome želite li plakat s paspartuom ili bez njega, nudimo vam mogućnost uploadanja do tri fotografije vašeg voljenog kućnog ljubimca od kojih ćemo izabrati predložak po kojem ćemo izraditi jedinstvenu ilustraciju za vaš hdizajn plakat.

Hdizajn plakat stiže pakiran u tubu, ima hdizajn suhi žig i potpis autora. Veličine plakata odgovaraju standardnim okvirima. Papir je 200 g polusjajni. Okvir nije uključen u cijenu. Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu. Sva tri formata možete naručiti bez paspartua ili s paspartuom u dimenzijama: za plakate 50×70 cm – 3 cm, 40×50 cm – 2,5 cm, 30×40 cm – 2 cm.

S obzirom da je riječ o unikatnim plakatima koje izrađujemo po narudžbi i predlošku koji nam pošaljete uz narudžbu, potrebno je određeno vremensko razdoblje za izradu s obzirom na broj naručenih plakata. Uobičajeno vrijeme izrade i dostave plakata je od 7 do 14 dana. Ukoliko želite da u pozadinu vašeg omiljenog kućnog ljubimca stavimo određenu boju, molimo vas da nam to naznačite u napomeni na dnu narudžbe na stranici na kojoj ispunjavate podatke za dostavu.

Proizvedeno u Hrvatskoj.
Poštarina je besplatna.

Dimenzije

30×40 cm, 40×50 cm, 50×70 cm

Paspartu

Bez paspartua, Sa paspartuom

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.