Odlične kombinacije za mjesec ljubavi

Kao znak zahvalnosti i velike simpatije prema svima vama, odlučili smo vam pokloniti popust od 30% na sve narudžbe u kojima su dva ili više plakata.

2. veljače 2020.

Veljača je mjesec ljubavi i zaljubljenih, vrijeme kad možda više nego inače želimo pokazati onima koje volimo koliko nam je stalo i koliko nam puno znače u životu. Stoga smo odlučili u ovom mjesecu napraviti akciju kroz koju ćemo i mi, na ovaj virtualni način, izraziti ljubav i zahvalnost.

Projekt naših dizajnerskih plakati nedavno je osvanuo na ovoj stranici. A kako smo tek na početku, svaki vaš klik, komentar i narudžba su nam veliki poticaj da radimo dalje. Zato vam i ovim putem želimo reći koliko nam to znači i zahvaliti što nas pratite.

Kao znak zahvalnosti i velike simpatije prema svima vama, odlučili smo vam pokloniti popust od 30% na sve narudžbe u kojima su dva ili više plakata. Ideja je da jedan od dva plakata možete pokloniti vama dragoj osobi, a s drugim ukrasiti svoj životni prostor.

Nakon što u košaricu stavite minimalno dva hdizajn plakata, na dnu vaše košarice prikazat će se automatski izračun popusta od 30%. Akcija vrijedi kroz cijeli mjesec, odnosno do 29. veljače 2020. godine, a poštarina je besplatna!

Osim toga, podsjećamo kako uz 30% popusta možete dodatno uštedjeti na način da se pretplatite na naš newsletter (na dnu stranice), a na e-mail će vam stići barkod za popust od dodatnih 10%.

Sretna veljača!

Close
Close

Prijavite se

Close

Košarica (0)

Košarica je prazna Nema proizvoda u košarici.