31. siječnja 2021.

Posteri za zid i super popust za mjesec ljubavi

Kao znak zahvalnosti i velike simpatije prema svima vama, odlučili smo vam pokloniti popust od 30% na sve narudžbe u kojima su dva ili više plakata.

20. prosinca 2020.

Čestitajte blagdane uz hdizajn poklon bon

S ciljem da omogućimo svima vama koji volite naše plakate da pronađete odličan poklon za vaše najdraže, koliko god oni bili fizički udaljeni od vas ovih blagdana, pokrenuli smo hdizajn poklon bonove.

30. studenoga 2020.

Adventsko darivanje i jedno veliko hvala

Kako bismo vam dodatno zahvalili što ste proživjeli ovu godinu s nama, što nas pratite i podržavate naš rad, na našem Instagram profilu organizirali smo adventsko darivanje…

31. kolovoza 2020.

Predstavljamo vam naše nove hdizajn tube

Bitno nam je da pakiranje prati naš dizajn i da ne bude tek obično i zapostavljeno sredstvo dostave, već da pokaže ono što i kako radimo. Na prvi pogled.

10. kolovoza 2020.

Ljetni popust do 40%

Ovog ljeta odlučili smo vam pokloniti veliki popust na sve narudžbe u kojima su dva ili više plakata.

21. ožujka 2020.

Pridružujemo se apelu #ostanidoma

Zbog odgovornosti i mjera opreza vezanih uz COVID-19, odlučili smo do daljnjeg obustaviti narudžbe, tiskanje i dostavu naših plakata. Trenutno nam je jedino važno da ostanete zdravi i sigurni.

1. prosinca 2019.

Novi početak

Jako sam sretan da se otvaranje hdizajn projekta dizajnerskih plakata poklopilo s ovim blagdanskim vremenom. Već dugo radim na ovom projektu. Zapravo, u glavi mi je još od onog trenutka kada sam krenuo s dizajniranjem kalendara/plakata prije nekoliko godina.

Zatvori
Prijavi se
Zatvori
Košarica (0)

Košarica je prazna Nema proizvoda u košarici.